Elvis Presley ölümünden 47 yıl sonra hologram teknolojisiyle hayranlarıyla buluşacak

Elvis Presley ölümünden 47 yıl sonra hologram teknolojisiyle hayranlarıyla buluşacak

Rock'n Roll efsanesi Elvis Presley ölümünden 47 yıl sonra sahnede hayranlarıyla buluşacak. Layered Reality şirketi, hologram teknolojisiyle gerçekleştirilecek konserin kasım ayında Londra'da düzenleneceğini duyurdu. Şirket yaptığı açıklamada, "Gerçek boyutlu dijital bir Elvis, en ikonik şarkılarını ve hareketlerini ilk kez bir Birleşik Krallık sahnesinde paylaşacak." ifadesini kullandı.

İngiltere merkezli Layered Reality isimli eğlence şirketi, dünya çapında 'Rock'n Roll'un Kralı' olarak tanınan efsanevi şarkıcı Elvis Presley'nin hayranlarını sevindirecek bir haberi duyurdu.

8433105-1.jpg

Şirket, 1977’de hayatını kaybeden Elvis Presley’nin 2024’ün Kasım ayında hologram (dijital versiyon) teknolojisiyle yapılacak olan bir konserle seyirciyle buluşacağını açıkladı.

'Elvis Evolution' isimli konserin, ilk olarak Londra’da sahneleneceği ve konser için açılan web sitesinde bulunan bekleme listesine kayıt yaptırarak bilet ayırtma işleminin yapılabildiği duyuruldu.

21231321.jpg

'GERÇEK BOYUTLU DİJİTAL ELVİS SAHNEYE ÇIKACAK'

Şirket tarafından Elvis Evolution ile ilgili olarak yapılan açıklamada, şu ifadelere yer verildi:

"Gösteri, Elvis'i canlı izlemenin sismik etkisini yepyeni bir hayran kuşağı için yeniden yaratacak, gerçeklik ve fantezi arasındaki çizgileri bulanıklaştıracak bir konser deneyimiyle zirveye ulaşacak. Gerçek boyutlu dijital bir Elvis, en ikonik şarkılarını ve hareketlerini ilk kez bir Birleşik Krallık sahnesinde paylaşacak. Tüm bunlar Layered Reality'nin teknoloji, artırılmış gerçeklik, tiyatro, projeksiyon ve çoklu duyusal efektlerden oluşan benzersiz karışımı sayesinde gerçekleşecek."

8433107.jpg

İLK HOLOGRAM KONSER OLMAYACAK

İsveçli müzik grubu ABBA, 2022’de İngiltere’de kendileri için özel olarak kurulan arenada gençlik görüntülerini içeren hologramlarıyla konser vermişti. ABBA Arena isimli sahnede, Salı ve Çarşamba hariç her gün hologram ‘ABBA Voyage’ konserleri gerçekleşiyor.

8433108.jpg

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN