Eşi dava açmıştı: 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filmi için karar

Eşi dava açmıştı: 'Cem Karaca'nın Gözyaşları' filmi için karar

Cem Karaca'nın eşi İlkim Karaca'nın, usta sanatçının hayatını konu alan 'Cem Karaca'nın Gözyaşları filminin çekilmemesi için açtığı davada karar çıktı. Durdurma kararı talebi, mahkeme tarafından reddedildi.

2004 yılında hayata veda eden Anadolu rock müziğinin efsane ismi Cem Karaca’nın Gözyaşları filminin çekilmemesi için dördüncü eşi İlkim Karaca kendisinden izin alınmadığı gerekçesiyle dava açmıştı.

MAHKEMEDEN RED KARARI

Ağustosta filme dair tüm video, fotoğraf, fragman, film kaydı gibi görsel ve işitsel kayıtların yayınlanmasını önlemeye yönelik açılan durdurma kararı talebi mahkeme tarafından reddedildi.

FİLM HAKKINDA

Fikri Harika Prodüksiyon ve Aytaç Medya’nın ortak yapımcılığında çekilen, danışmanlığını Cem Karaca’nın oğlu Emrah Karaca’nın yaptığı film, sanatçının hayatının sürgün kaldığı Almanya’dan Türkiye’ye dönüşüne kadar olan dönemini anlatıyor. Film, Cem Karaca'nın müzikal mirasını ve kişisel hikâyesini yeni nesle taşıma misyonuna sahip.

Başrolünü İsmail Hacıoğlu’nun oynadığı merakla beklenen filmde Fikret Kuşkan, Yasemin Yalçın, Melisa Aslı Pamuk, Meral Çetinkaya, Buçe Buse Kahraman, Melisa Döngel, Kubilay Tunçer gibi oyuncular yer alıyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN