Fazıl Say’dan hit olacak iki şarkı: İlk rock deneyimi ve Sezen Aksu sürprizi

Fazıl Say’dan hit olacak iki şarkı: İlk rock deneyimi ve Sezen Aksu sürprizi

Piyanist ve besteci Fazıl Say, depremlerden etkilenenler için konser verdiği Brüksel’den dönerken sevenlerini heyecanlandıracak paylaşım yaptı. Say, ilk kez bir rock şarkısı bestelemeye başladığını ve Sezen Aksu'nun ‘Avcı’ şiirinin bestesini de tamamladığını duyurdu.

Sanatçı Fazıl Say, Kahramanmaraş merkezli depremlerden etkilenen depremzedeler için Belçika'nın başkenti Brüksel’de konser verdi.

Konser dönüşü Londra’ya geçen Say, sosyal medyadan yaptığı paylaşımla hayranlarını heyecanlandırdı.

İLK ROCK ŞARKISI

Ünlü piyanist fotoğrafıyla birlikte, “Londra’dan sevgiler bu akşam ve yarın akşam Barbican’da konserler. Brüksel-Londra treni kalabalık ve tatsızdı. İlk kez bir rock şarkısı bestelemeyi deniyorum Şükûfe Nihal’in şiiri 'Suçlu Var'ı tamamlıyorum. Bence gayet oluyor” paylaşımı yaptı.

'SEZEN AKSU BESTESİ DE BİTTİ'

Fazıl Say Sezen Aksu'nun ‘Avcı’ şiirinin bestesini de tamamladığını belirterek, “Bu arada; Sezen Aksu 'Avcı' şiiri bestesi de bitti. Bence çok iyi, bunun iyi olduğunu, hit olabileceğini hissediyorum. Sezen’in şiirinin konusunu biliyorsunuz (2022 ocak ayıydı). Sonra araya aylar girdi, babamın vefatı, boşanmam, sonra, korkunç deprem… Şimdi iyi buldum ama" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN