Filistinli şair İbrahim Nasrallah İstanbul’da

Filistinli şair İbrahim Nasrallah İstanbul’da

Filistinlilerin yaşadığı dramın perde arkasına ‘İslam Barışından Siyonist İşgale: Filistin, Gazze ve Kudüs Uluslararası Sempozyumu’ ile ışık tutacak. 23 Aralık Cumartesi saat 9.30’da Rami Kütüphanesi’nde başlayacak ve bir gün sürecek sempozyumda, İsrail’in Filistin topraklarındaki işgaliyle yaşattığı zulüm ve insanlık dramı tüm gerçekleriyle mercek altına alınacak.

Esenler Belediyesi, İsrail’in soykırıma varan katliamlara imza attığı Filistinlilerin yaşadığı dramın perde arkasına ‘İslam Barışından Siyonist İşgale: Filistin, Gazze ve Kudüs Uluslararası Sempozyumu’ ile ışık tutacak. 23 Aralık Cumartesi saat 9.30’da Rami Kütüphanesi’nde başlayacak ve bir gün sürecek sempozyumda, İsrail’in Filistin topraklarındaki işgaliyle yaşattığı zulüm ve insanlık dramı tüm gerçekleriyle mercek altına alınacak.

Prof. Dr. Cengiz Tomar’ın akademik destekleriyle düzenlenecek sempozyumda, Filistin ve Kudüs konusu 6 farklı oturumda, alanında uzman 23 ismin katılımlarıyla gerçekleşecek. Filistin şiirinin yaşayan en büyük temsilcilerinden İbrahim Nasrallah da sempozyumda konuşmacı olarak yer alacak.

22kr02-sol3.jpg

Sempozyumda, Safi Arpaguş, Süleyman Kızıltoprak, Mehmet İpşirli, Mehmet Akif Aydın, Cengiz Tomar, İsmail Taşpınar, Ahmet Özel, Casim Avcı, Fatma Akkuş Yiğit, Vahdettin Engin, Berdal Arel, Çağrı Erhan gibi profesörlerin yanı sıra Turan Kışlakçı, Nawras Ebu Salih, Hussein Alragabi, Khaleel Assali gibi birçok isim konuşmacı olacak. Sempozyumu dileyen herkes takip edebilir.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN