Game Of Thrones'un Her Hayranının Bilmesi Gereken 17 Sır

Game Of Thrones'un Her Hayranının Bilmesi Gereken 17 Sır

Game of thrones hayranları size müjdemiz var. Filmle ilgili bilmeniz gereken 17 sırrı açıklıyoruz. İşte çok çarpıcı o sırlar...

Taht oyunları gösterisini ve karakterlerini biliyoruz ama perde arkasında ne olduğunu bilmiyoruz. Tüm Game Of Thrones severler için bu sırlardan bazıları sizi gülümsetecek, bazıları ise şaşırtacak. Çekimler sırasında sette neler olduğunu ve program dışındaki oyuncuların özel hayatlarında neler olduğunu öğrenin. Ayrıca, diziyle ilgili hiç bilmediğiniz bazı sırları keşfedin.

İŞTE BİLİNMESİ GEREKEN 17 SIR

basliksiz-13.jpg

1. Ay Kapısının Sizi Korkutmasına İzin Vermeyin

Taht Oyunları yönetmeni Tyrion Shocker, ay kapısının nasıl çalıştığını ortaya koyuyor. Gördüğünüz her şey özel görsel efektlerdir. Yeşil perde ve hava yatağı gibi farklı unsurlarla çekmek zorunda kaldılar. Sophie Turner ayrıca korkacak bir şey olmadığını da onaylıyor. Bize sadece bir metre derinliğinde olduğunu söylüyor.

basliksiz-14.jpg

2. Gerçek Hayatta Düşman Değil

Tyrion'u oynayan Peter Dinklage ve Cersei'yi oynayan Lena Headey, Game of Thrones'taki gibi gerçek hayatta düşman değiller. Nitekim dizinin yapımcıları Headey'nin Cersei rolü için Dinklage tarafından önerildiğini belirtmişti. Ayrıca her ikisinin de sette sürekli palyaçoluk yaptığına dair raporlar var. Karakterlerini çekmek gerçek bir mücadele olmalı. Hatta sette gülmemek için bilerek göz temasından kaçındıklarını bile duyuyoruz.

basliksiz-15.jpg

3. Kral Joffrey Çok Tatlı Biri

Taht oyunları hayranlarının çoğu, Kral Joffrey'den çok kötü bir kral olduğu için nefret ediyor. Sadece bir karakter olduğu için minnettarız. Şovun oyuncu kadrosunun çoğu, King Joffrey rolünün aktörü Jack Gleeson'un bir tatlım olduğunu ortaya koyuyor. Nitekim, kendini adamışlığı ve rolü harika bir şekilde yerine getirmesi nedeniyle övülüyor. Gladyatör'ün karakteri olan Emperor Commodus'tan ilham aldığını ve hatta game of thrones gösterisinde sergilediği İmparator'un gülümsemesini taklit ettiğini duyuyoruz.

basliksiz-16.jpg

4. Setteki Romantizm Gerçek Aşk Olabilir

Jon Snow'u ve yabanıl kızı hatırlayın. Neyse ki evlendiler. Setteki romantizmleri kesinlikle gerçekti. Sihirli bir şeyi ateşlemiş olmalı. Şimdi evliler ve 23 Haziran 2018'deki güzel etkinliğe tanık olmak için tüm game of thrones oyuncuları oradaydı.

basliksiz-17.jpg

5. Dothraki Dilini Öğrenmekten Çekinmeyin

Game of Thrones'un yapımcılarının ne kadar titiz olduklarını hayal edebiliyoruz. Dothraki artık öğrenebileceğiniz gerçek bir dil haline geldi. David J. Peterson, dizi için Dothraki dilini yaratan dil dehasıdır. Sanırım dil konusunda çok titizdi ve hiçbir cümleyi ya da kelimeyi yarım bırakmadı.

basliksiz-18.jpg

6. Başka Bir Dostluk Hikayesi

Şimdiye kadar her şeyin göründüğü gibi olmadığı konusunda hemfikirsiniz. Arya ve Sophie Turner'ı oynayan sevgili intikamcı sevgilim Maisie Williams, gerçek hayatta çok iyi arkadaşlar. Tuner, cahil Sansa'yı oynayan ve daha sonra Petyr Baelish, yani serçe parmakla başa çıkma şekliyle hepimizi şoke eden kız. Sette kardeş gibi savaşma biçimleriyle, set dışında yakın arkadaş olabileceklerini hayal etmek zor. Instagram'da paylaştıkları fotoğraflardan bunu görüyoruz.

basliksiz-19.jpg

7. “Hiçbir Şey Bilmiyorsunuz John Dough”

Bu günlerde, gerçek hayatı kurgudan ayırt etmek zor. Gözlerimizi beslemekten midemizi beslemeye kadar. Bu korkunç kurt somunları kesinlikle lezzetli ve davetkar görünüyor. Game of thrones şovunda Hot Pie oynayan Ben Hawkey artık gerçek bir pastaneye sahip ve bu lezzetleri Londra'daki Deliveroo aracılığıyla sunuyor.

basliksiz-20.jpg

8. Sophie Turner, Korkunç Kurt aşığıdır

Sansa, taht oyunları gösterisinde Turner'ın karakteriydi. Eğer bir hayranıysanız, şimdiye kadar bilmeniz gerektiği gibi, onun korkunç bir kurdu vardı. Onun korkunç kurdu daha sonra gösteride öldürüldü. Ekranda acı acı ağladı. Sanırım o gözyaşları gerçekti. Çünkü güzeller güzeli korkunç kurdu benimsemiş ve ona Zunni adını vermiştir.

basliksiz-21.jpg

9. Ekranda Rol İçin Savaştan Savaşa

Iwan Rheon ve Kit Harington aslında Jon Snow rolü için savaştı. Yapımcılar rolü Rheon'un üstleneceğini ancak sonunda Harington'u kadroya aldıklarını açıkladılar. Rheon, Ramsay Bolton rolüne çok yakışmış. Onu bir Jon Snow olarak hayal etmek zor.

basliksiz-22.jpg

10. En Nefret Edilen Karakteri Kim Yaptı?

Orada bir an için Kral Joffrey'i düşündük. Sonra Ramsay Bolton'u düşündük. Ama hayır! Cersei başardı! Lena Headey harika bir aktör. Kesinlikle rolünde başkalaşım geçirdi. Yani tahmin edilemez ve rakipsiz. Sırada ne kötü bir hareket olduğunu asla bilemezsin. Bu nedenle, kesinlikle 'en nefret edilen karakter' unvanını hak ediyor.

basliksiz-23.jpg

11. Bazı Et Yiyen Karakter Aslında Katı Bir Vejeteryan

Eğer bir vejeteryansanız ve dizideki hayvanlar ve et için endişeleniyorsanız yapmamalısınız. Tyrion Lannister rolünü oynayan Peter Dinklage bir Vejetaryen. Dahası, bu konuda çok katı. Hayvan zulmüne karşı sıfır toleransı var, bu yüzden onu ekranda et yerken yakalarsanız, kesinlikle sahte et. Merak etmeyin, hayvanlar güvende.

basliksiz-24.jpg

12. Yüzler Salonunu Kimin Yüzleri Oluşturuyor?

Yüzler salonundaki tüm yüzlerin nereden geldiğini merak ettiniz mi? Yapımcılar bize Game of Thrones yapım ekibi üyelerinin yüzlerini kullanmak zorunda olduklarını söylüyorlar. Ayrıca yüzler salonunu doldurmak için bu yüzlerin çok sayıda kopyasını yapmak zorunda kaldılar.

basliksiz-25.jpg

13. Her Şey Kurgu Değildir

Ekranda gördüğünüz parlama efektinin gerçek hayatta olduğu gibi parladığı söylendi. Eugene Simon, rengi yeşil yapmak için ateşe bir kimyasalın eklendiğini ortaya koyuyor. Elbette yanan insanlar hayal ürünüydü ama ateşin rengi değil.

basliksiz-26.jpg

14. Jon Snow'un İki Katı Vardı

2012 yılında taht oyunları dizisinde Jon Snow'u oynayan Kit Harington bir olayda ayak bileğini kırdı. Londra'daki apartmanında kilitli kaldı. Apartmanın penceresine tırmanmaya çalışırken düştü ve dizinden yaralandı. Bu, çekim ekibi için çok stresli bir zamandı. Peruk takması ve daha fazla fiziksel aktivite gerektiren bazı rollerini oynaması için ona bir dublör bulmaları gerekiyordu.

basliksiz-27.jpg

15. Cersei'nin De Bir Dublörü Vardı

Game of thrones'ta gerçekten Lena Headey'nin utanç yürüyüşü yaptığını mı düşündünüz? Hayır o değil. İki katı bir vücudu vardı ve yüzü post prodüksiyonda vücuda göre canlandırıldı. Yürüyüşü o yapardı, aslında önemli değil. Ancak o sırada hamileydi, bu yüzden çekim ekibi onun yerine başka birini kullanmak zorunda kaldı.

basliksiz-28.jpg

16. Sean Bean Harika Bir Atlet

Sean Bean, iyi ve alçakgönüllü Ned Stark'ı oynadı. Kral Joffrey tarafından kafasının kesildiğini hatırlayın. Bize, karakteri öldürülür öldürülmez, Bean'in kopya kafasını futbol olarak spor için kullandığı söylendi. Karakterinin bu kadar çabuk ölmesi çok talihsiz bir durum. Pekala, taht oyunları gösterisinin hayranıysanız, dürüst ve asil bir adamın demir sandalyeye oturmak için kirli dövüş oyununun bir parçası olmasının zor olduğunu bilmelisiniz.

basliksiz-29.jpg

17. Jon Snow Avantajı

İşte komik bir hikaye. Game of Thrones'ta Jon Snow rolünü oynayan Kit Harington hız yaparken yakalandı. Memur ondan gelecek sezonda hayatta olup olmayacağının sırrını açıklamasını ya da rezervasyon yaptırmak için karakola kadar gitmesini istedi. Bu nedenle Harington, gerçekleri döktü ve yoluna gönderildi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN