Haluk Levent köpeğe sarılıp şarkı söyledi

Ünlü şarkıcı Haluk Levent, Manisa'da 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı nedeniyle gerçekleştirilen fener alayının ardından Şehzadeler ilçesinde konser verdi. Konser alanına gelen sokak köpeğine sarılarak şarkılar söyleyen Haluk Levent, sevenlerine coşku dolu anlar yaşattı.

Çevre felaketlerine müdahaleleri ve şiddete maruz bırakılan kadınlara maddi ve hukuki destek sağlamasıyla bilinen Ahbap Derneği'nin kurucusu ünlü şarkıcı Haluk Levent, Manisa'da 19 Mayıs'ta bir konser verdi.

Geniş katılımlı fener alayıyla Atatürk'ü anan Manisalılar, ardından Haluk Levent'in konser vereceği alana geldiler. Haluk Levent'in bir sokak köpeğine sarılarak konser vermesi ise renkli anların ortaya çıkmasına neden oldu.

YERE UZANIP KÖPEĞE SARILDI

Haluk Levent'in konserini dinleyen kalabalık coşkulu anlar yaşadı.

hl2.png

Ünlü şarkıcının konser alanına gelen sokak köpeğine sarılıp birlikte yere uzanarak şarkı söylemeye devam etmesi ise hayranlarına unutulmaz bir 19 Mayıs akşamı yaşattı.

hl3.png

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN