İbrahim Kalın AKM'de konser verdi

İbrahim Kalın AKM'de konser verdi

Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, Beyoğlu Kültür Yolu Festivali kapsamında gerçekleştirilen Atatürk Kültür Merkezi'nde yapılan İstanbul 4. Uluslararası Halk Müzikleri Festivali'nin açılış töreninde Yavuz Bingöl, İsmail Altunsaray ve Ümit Yılmaz sahneye çıkarak konser verdi.

İstanbul 4. Uluslararası Halk Müzikleri Festivali'nin açılış töreni Atatürk Kültür Merkezi'nde gerçekleştirildi. Festivalde İbrahim Kalın, Yavuz Bingöl, İsmail Altunsaray ve Ümit Yılmaz'ın sahne aldığı "İrfani Türküler" konseri düzenlendi.

Konserde konuşan Cumhurbaşkanlığı Sözcüsü İbrahim Kalın, müzikseverler için irfani türkülerden oluşan bir repertuvar hazırladıklarını belirterek, "Bizim halk müziği geleneğimizin çok zengin repertuvarı içerisinde irfan türkülerin özel bir yeri var" ifadelerini kullandı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (3)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
3 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN