Johnny Depp yönetmen, Al Pacino yapımcı koltuğunda: 'Modigliani' geliyor

Johnny Depp yönetmen, Al Pacino yapımcı koltuğunda: 'Modigliani' geliyor

Hollywood yıldızı Johnny Depp, 25 yılın ardından yönetmenliğe geri dönüyor. Depp, yapımcılığını Al Pacino’nun üstleneceği, ünlü ressam Amedeo Modigliani’nin 48 saatini anlatacak dramatik biyografiyi yönetecek.

Geçtiğimiz aylarda eski eşi Amber Heard ile olan karşılıklı karalama davasıyla gündemden düşmeyen, sonunda da davanın kazananı olarak mahkemeden ayrılan dünyaca ünlü aktör Johnny Depp, 25 yıl ara verdiği yönetmenlik koltuğuna geri dönüyor. Ünlü aktör, yapımcılığını da usta aktör Al Pacino’nun üstlendiği biyografik bir drama olan "Modigliani" filmini yönetecek.

BİR RESSAMIN 48 SAATİ

The Hollywood Reporter'ın haberine göre film, İtalyan ressam Amedeo Modigliani’nin bir dönüm noktası yaşadığı ve sanatsal anlamda adını tarihe yazdırabilmesini sağlayan, Paris’teki 48 saatlik bir çalkantı dönemini anlatacak.

Filmin çekimlerinin 2023 baharında Avrupa'da başlayacağı söyleniyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN