Joker 2: 'Folia A Deux'un vizyon tarihi belli oldu

Joker 2: 'Folia A Deux'un vizyon tarihi belli oldu

Joaquin Phoenix’in başarılı performansıyla izleyicileri kendisine hayran bırakan filmi Joker'in devam filminin vizyon tarihi belli oldu. Joker: Folie A Deux olarak adlandırılan filmin vizyon tarihi 2024 sonu olarak belirlendi.

Batman serisindeki rolüyle hayran toplayan kötü karakter Joker'in solo filmi, 2019'da beyaz perdeye sunulmuş ve izleyiciler tarafından büyük takdir toplamıştı.

Adından üzün süreler söz ettiren Joker'in ikinci filmi için ise vizyon tarihi belli oldu.

Filmin 4 Ekim 2024 tarihinde prömiyer yapacağı duyuruldu.

Folia A Deux'un konusu ne?

Deadline tarafından yayımlanan analize göre Joker 2'nin detayları belli olmaya başladı. Yeni filmin adının Joker: Folie A Deux (İki Kişilik Delilik) olduğu belirtildi.

1407099.jpg

Folie A Deux'un Fransızca'da iki veya daha fazla kişiyi etkileyen bir akıl hastalığına ilişkin tıbbi bir terim olduğu kaydedildi.

Devam filminin senaryosunu yönetmen Todd Phillips ve Joaquin Phoenix'in birlikte yazması ise merakları daha da kabarttı.

Lady Gaga mı geliyor?

Konusu henüz net bir şekilde belli olmayan filmde Lady Gaga’nın Harley Quinn rolünde oynayacağı ve filmin bir müzikal gibi seyredeceği iddia edildi.

Ancak kuvvetli iddia filmin ilk filme benzer şekilde psikolojik-gerilim filmi olacağı yönünde.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN