Kemal Sunal’ın ölüm yıl dönümünde eşinden duygusal paylaşım: Senin gerçekten gittiğini kabul edemiyorum

Kemal Sunal’ın ölüm yıl dönümünde eşinden duygusal paylaşım: Senin gerçekten gittiğini kabul edemiyorum

Türk sinemasının unutulmaz isimlerinden Kemal Sunal'ın vefatının üzerinden 25 yıl geçti. Gül Sunal, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla eşini andı. Sunal, paylaşımında; "Ben senin gerçekten gittiğini kabul edemiyorum. Uzun zaman gerekliymiş bunun için... Bir 25 sene daha geçse bunu anlayıp kabul etmem mümkün görünmüyor" ifadelerini kullandı.

"Kapıcılar Kralı", "Çöpçüler Kralı", "Süt Kardeşler", "Hababam Sınıfı", "Tosun Paşa", "Sahte Kabadayı" gibi onlarca filmde birbirinden farklı karakterlere hayat veren Kemal Sunal vefatının 25. yılında sevenleri tarafından anılıyor.

Gül Sunal, 3 Temmuz 2000’de hayatını kaybeden eşi için sosyal medya hesabından yaptığı duygusal paylaşımlar yaptı.

'BİR 25 SENE DAHA GEÇSE...'

Sunal, ilk paylaşımında Amerikalı yazar Joan Didion’a ait "Birinin yokluğunu anlayabilmek için önce onun gerçekten gittiğini kabul etmeniz gerekir. Bu düşündüğünüzden daha uzun zaman alır" sözünü paylaşarak duygularını şu cümlelerle dile getirdi:

"Kemal... Ben senin gerçekten gittiğini kabul edemiyorum. Uzun zaman gerekliymiş bunun için... Bir 25 sene daha geçse bunu anlayıp kabul etmem mümkün görünmüyor. Bir de sen gerçekten gitmedin ki. Yine geldi 3 Temmuz."

Kemal Sunal'sız 25 yıl: Gül Sunal'dan duygulandıran paylaşım - 3

'ARTIK SÖZ BULAMIYORUM'

Gül Sunal, daha sonra eşiyle birlikte çekilmiş bir fotoğrafını paylaşarak, “Bildiğim bütün sözleri söyledim 25 yıldır. Artık söz bulamıyorum” ifadelerini kullandı.

Kemal Sunal'sız 25 yıl: Gül Sunal'dan duygulandıran paylaşım - 4

YORUMLAR (1)
1 Yorum
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN