Leonardo DiCaprio'nun yeni filmi Cannes'da 9 dakika boyunca alkışlandı

Leonardo DiCaprio'nun yeni filmi Cannes'da 9 dakika boyunca alkışlandı

Leonardo DiCaprio'nun başrolde yer aldığı merakla beklenen Western suç dramı ‘Killers of the Flower Moon’ Fransa'da düzenlenen Cannes Film Festivali'nde 9 dakika boyunca alkışlandı.

Fransa'nın Cannes kentinde bu yıl 76'ncısı düzenlenen Cannes Film Festivali film gösterimleri ve gösterişli kırmızı halısıyla devam ediyor.

Martin Scorsese'nin uzun zamandır üstünde çalıştığı Western suç dramı "Killers of the Flower Moon" Cannes Film Festivali'nde ilk kez izleyiciyle buluştu.

9 DAKİKA AYAKTA ALKIŞLANDI

Oyuncu kadrosunda Robert De Niro, Brendan Fraser, Jesse Plemons, Lily Gladstone gibi isimlerin yer aldığı film, festival gösteriminin ardından 9 dakika boyunca ayakta alkışlandı.

EN UZUN ALKIŞLANAN FİLM OLDU

3 saat 26 dakika uzunluğundaki film, bu yıl Cannes Film Festivali'nde en uzun süre alkışlanan film oldu. Aldığı tepkiler üzerine mutluluğunu dile getiren yönetmen Scorsese "Sanırım hayatımda hiç böyle bir şey deneyimlemedim" dedi. Yönetmen festivale en son 1985 yılında "After Hours" filmiyle katılmıştı.

GERÇEK HİKAYEDEN ESİNLENEN FİLM

David Grann'in gerçek bir hikayeden esinlenerek yazdığı kitaptan uyarlanan film, 1920'lerde ABD'de geçiyor. Film 20 Ekim'de sinemalarda. Beraber imza attıkları projelerle Hollywood’un ikonik ikilisi haline gelen Leonardo DiCaprio ve Martin Scorsese, daha önce Zindan Adası, Göklerin Hakimi ve Köstebek gibi yapımlarda beraber çalıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN