Müfit Can Saçıntı yeni filminin adını açıkladı

Müfit Can Saçıntı yeni filminin adını açıkladı

Yönetmen, senarist ve oyuncu Müfit Can Saçıntı katıldığı fuarda yeni filminin adını açıkladı. "‘Parasız Yaşamanın Sırrı’ isimli bir film çekmek istiyorum." diyen Saçıntı, "‘Ne zaman çekeceksin’ diyorlar? Parayı bulunca. Malum, parayı bulamadık filmi çekemedik. İnşallah parayı bulacağız filmi çekeceğiz” dedi.

Mandıra Filozofu olarak tanınan oyuncu Müfit Can Saçıntı, 2. BETAV Bitlis Kitap Fuarı'nda katılımcıların sorularına yanıt vererek söyleşi yaptı. Saçıntı yeni filmi için “Son bir projem vardı, “Parasız Yaşamanın Sırrı” isimli bir film çekmek istiyorum. Ne zaman çekeceksin diyorlar? Parayı bulunca. E malum parayı bulamadık filmi çekemedik. Roman yazdım parasıyla filmi çekeyim diye ama romandan gelen gelirle de film çekilmiyor inşallah parayı bulacağız filmi çekeceğiz." ifadelerini kullandı.

Saçıntı, “Mandıra Filozofu’nun devamını getirmeyi düşünüyor musunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi:

“Mandıra Filozofu’nu tadında bırakmak istiyoruz çünkü seyircinin ilgisini suistimal etmek istemiyoruz ancak aynı çizgide devam etmek istiyoruz. Geleneksel, sosyal içerik, mizah içerikleri üretmeye devam edeceğiz."

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN