Nejat İşler başrolde: ‘İyi Adamın 10 Günü’ filminden ilk fragman

Nejat İşler başrolde: ‘İyi Adamın 10 Günü’ filminden ilk fragman

Çevrimiçi yayın platformu Netflix, yeni Türk filmi 'İyi Adamın 10 Günü'nü duyurdu. Başrolünde Neşat İşler'in yer aldığı film 10 Şubat'ta izleyiciyle buluşacak. İşte ayrıntılar...

Dünyanın en popüler dijital dizi ve film platformlarından Netflix, Nejat İşler’in başrolünde yer aldığı, ‘İyi Adamın 10 Günü’ adlı filmi duyurdu. Mehmet Eroğlu tarafından kaleme alınan ve aynı isme sahip romandan uyarlanan film, 10 Şubat'ta seyirci ile buluşacak.

Mehmet Eroğlu imzalı roman üçlemesinin birinci filmi olan İyi Adamın 10 Günü, mafya adamları, insan kaçakçıları ve sadist katillerin dünyasına adım atan ve iyi bir adam olmak için çabalayan özel dedektif Sadık’ı konu alıyor.

Nejat İşler ve Uluç Bayraktar’ı Netflix’te ikinci kez buluşturan yapımın oyuncu kadrosunda İlayda Alişan, Şenay Gürler, Nur Fettahoğlu, Yurdaer Okur, Barış Falay, Esra Ronabar, İpek Türktan Kaynak, İlayda Akdoğan, Ata Artman, Gözde Kaya, Kaan Turgut, Erdal Yıldız, Rıza Kocaoğlu ve Kadir Çermik gibi isimler yer alıyor.

Gerilim türünün başarılı yapımlarından biri olacağı düşünülen film, 10 Şubat günü Netflix’te izleyicilerin karşısına çıkacak.

'İyi Adamın 10 Günü' filminin fragmanını izlemek için tıklayınız

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN