Oscar ödüllü ‘Yukarı Bak’ macerası devam filmiyle sona erecek

Oscar ödüllü ‘Yukarı Bak’ macerası devam filmiyle sona erecek

Tüm dünyada beğeniyle izlenen Oscar ödüllü animasyon filmi ‘Yukarı Bak’ (Up), tam 14 yıl aradan sonra devam filmiyle beyazperdede olacak. Yönetmen Peterson, 16 Haziranda izleyiciyle buluşacak olan ‘Carl's Date’ kısa filmi için ‘Yukarı Bak’ hikayesinin sonuncusu olacak dedi.

ABD yapımlı bir animasyon olan ‘Yukarı Bak’ filmi tüm dünyada çok sevilmiş, 82. Akademi Ödülleri’nde ‘En İyi Animasyon Filmi’ ve ‘En İyi Film Müziği’ ödüllerini almıştı.

Son zamanların en çok izlenen animasyonları arasında yer alan ‘Yukarı Bak’ filmi ne kadar çocuklar için görünse de yetişkinlerin de beğenisini toplamıştı. Merakla beklenen ‘Yukarı Bak filminin devamı olan Carl's Date’ ise 14 yıl aradan sonra sinemalarda olacak.

‘YUKARI BAK’ MACERASININ SONUNCUSU

Filmin tarihi ‘Elemental’ filminin basın etkinliğinde açıklandı. Yönetmen Peterson, ‘Carl’s Date’in ‘Yukarı Bak’ hikayesinin sonuncusu olacağını söyledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN