Oscar'lı aktör Tom Hanks, ilk romanını yazdı

Oscar'lı aktör Tom Hanks, ilk romanını yazdı

Oscar'lı aktör Tom Hanks, ilk romanını kaleme aldı. 9 Mayıs'ta yayımlanacak olan "The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece" romanında Hanks, milyonlarca dolarlık bir süper kahraman aksiyon filmi yapımının hikayesini anlatıyor.

Dünyaca ünlü Oscar ödüllü aktör Tom Hanks’in "The Making of Another Major Motion Picture Masterpiece" (Başka bir Sinema Başyapıtı Çekmek) adlı romanı, 9 Mayıs 2023’te Penguin Random House (PRH) tarafından yayımlanacak.

PRH, kitabın konusunu “Yıldızlarla dolu, milyonlarca dolarlık bir süper kahraman aksiyon filminin yapımı hakkında bir roman ve ona ilham veren mütevazı çizgi romanlar. İkinci Dünya Savaşı’ndan bu yana Amerika ve Amerikan kültüründeki değişiklikleri komik ve dokunaklı bir şekilde aktarıyor” sözleriyle özetliyor.

Tom Hanks, 2017’de kısa hikayelerden oluşan "Uncommon Type: Some Stories" (Olağandışı Tip: Bazı Hikayeler) adlı bir kitap yazmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN