Şahsiyet dizisiyle akıllara kazınan oyuncu Recep Sarı hayatını kaybetti

Şahsiyet dizisiyle akıllara kazınan oyuncu Recep Sarı hayatını kaybetti

Dizi, film ve tiyatro oyuncusu Recep Sarı 60 yaşında hayata gözlerini yumdu. Acı haberi sınıf arkadaşı Zafer Algöz paylaşarak, ‘Sevgili sınıf arkadaşım, oyuncu Recep Sarı az önce vefat etmiş…Başımız sağ olsun arkadaşlar. Mekanı cennet olsun’ dedi.

Özellikle Şahsiyet dizisiyle akıllara kazınan ünlü oyuncu Recep Sarı hayatını kaybetti. Sarı, birçok dizi, film ve tiyatroda yer almasının yanı sıra yazdığı senaryolarla da tanınıyordu.

ZAFER ALGÖZ: SINIF ARKADAŞIMDI

1963 doğumlu Sarı, Bir Aşk Uğruna, Melek Apartmanı, Ne Seninle Ne Sensiz, Çocuklar Duymasın, Beni Affet, Yeşil Deniz ve Şahsiyet gibi sayısız film ve dizide yer aldı.

recepp-001.jpg

Ünlü oyuncunun ölüm haberini yaptığı paylaşımla duyuran Zafer Algöz, “Sevgili sınıf arkadaşım, oyuncu Recep Sarı, az önce vefat etmiş. Başımız sağ olsun arkadaşlar. Mekanı cennet olsun” notu düştü.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN