Altın ve dolar yatırımcısı dikkat! Uzman isim o tarihi işaret etti! Eşit pay, sıkı takip kazancı anahtarı…

Altın ve dolar yatırımcısı dikkat! Uzman isim o tarihi işaret etti! Eşit pay, sıkı takip kazancı anahtarı…

Elinde altın ve dolar bulunduran yatırımcılara tavsiyeler vermeye devam eden ünlü ekonomist İslam Memiş, yatırımcının yüzünü güldürdü. Altın ve dolar arasındaki ilişkiyi ince ince anlatan uzman isim en kazançlı sistemi duyurdu. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları…

Altın ve Para Piyasaları Uzmanı İslam Memiş, altın ve döviz piyasaları hakkında yeni açıklamalar yapmaya devam ediyor. Yatırımcının dikkatle takip ettiği piyasalar hakkındaki detayları paylaşan Memiş, altın ve dolarda izlenebilecek yolları açıkladı. İşte İslam Memiş'in o açıklamaları…

ELİNDE TL BULUNDURANLAR DİKKAT!

Piyasalardaki hareketlilik devam ederken Temmuz ayını işaret eden İslam Memiş, bu sürece kadar yatırımcıların piyasaları dikkatle izlemesi gerektiğini vurguladı. Güvenli liman olarak görülen altının yanı sıra gümüşün de tercih edildiğine dikkat çeken uzman isim, güvenli liman olan varlıklara yönelmenin veya riskten korunma strateji geliştirilmesi gerektiğinin altını çizdi.

islam-memis.jpg

İslam Memiş ons altının 2292 dolar bandında seyrettiğini işaret ederek Altın fiyatlarının 2280 dolar seviyesinde olabileceğinin altını çizdi. Bu seviyenin altındaki kırılmaların risk oluşturabildiğini vurgulayan uzman isim, gram altının serbest piyasalardaki fiyat hareketlerinin makul alım seviyeleri konusunda önemli olduğuna değindi.

Elinde TL bulunduran yatırımcıları işaret eden Memiş, gram altın ve doların uygun alım seviyesinde olduğunu söyleyerek TL bazlı varlıkların avantajlı olduğunu söyledi. Yatırımcıları uyaran Memiş, jeopolitik risklerin de göz ardı edilmemesi gerektiğinin altını çizdi.

altin-dolar.jpg

EN ÇOK KAZANDIRAN YÖNTEM

İslam Memiş elinde hem dolar hem de altın bulunduran vatandaşları işaret ederek bu varlıkların uygun oranlarda birleştirilmesi gerektiğini söyledi. Bu tür bir strateji izleyen yatırımcının hem altın hem de dolar fiyatlarının hareketlerine karşı koruma sağlayabileceğini aktardı. Altın ve dolar yatırımcıları için ipuçlarını paylaşan uzman isim piyasanın güncel durumunu ve gelecek potansiyelini değerlendirmeye devam ediyor.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN