Şarkılar Bizi Söyler 49. Bölüme Konuk Olacak Oya Başar Kimdir? Oya Başar Nereli?

Şarkılar Bizi Söyler 49. Bölüme Konuk Olacak Oya Başar Kimdir? Oya Başar Nereli?

Birbirinden ilginç konularla izleyiciyi ekrana kilitleyen Şarkılar Bizi Söyler isimli programını çeşitli konuklarla izleyiciye eğlenceli anlar yaşatmaya devam ediyor. Kanal D'de yayınlanan programın 49. bölümünde yer alacak konuklar belli oldu. Çoğumuzun tanıdığı ama hayatıyla ilgili detayları hatırlayamadığı Oya Başar da programın konuğu olacak. Peki Oya Başar kim? Kaç yaşında? Evli mi? Eşi kim? Hangi dizi ve filmlerde rol aldı? Oya Başar hakkında merak edilenleri sizin için derledik...

Usta Oyuncu Oya Başar, Kanal D'nin sevilen programı Şarkılar Bizi Söyler'e konuk oluyor.

Birbirinden ilginç konukları, sevilen şarkıcıları ve usta sanatçıları ağırlayan ve Hakan Altun, Hüsnü Şenlendirici ve Sibel Can'ın sunduğu Şarkılar Bizi Söyler programına konuk olan Oya Başar hakkında merak edilenleri sizin için derledik.

8 YAŞINDA ŞEHİR TİYATROLARINA GİRDİ

İstanbul'da 11 Şubat 1956'da dünyaya gelen usta oyuncu Oya Başar, yeteneğiyle önce aile üyelerinin sonra da uzmanların dikkatini çekti.

8 yaşındayken İstanbul Belediyesi Şehir Tiyatroları'na kabul edilen Oya Başar, eğitimini tamamladıktan sonra tiyatrolarda, sinema filmlerinde ve televizyon dizilerinde rol aldı.

OLACAK O KADAR İLE GENİŞ İZLEYİCİ KİTLESİNE ULAŞTILAR

Başta Devekuşu Kabare olmak üzere çeşitli tiyatrolarda rol alan Oya Başar, eşi Levent Kırca'yla adlarını taşıyan bir tiyatro da kurdu.

Usta tiyatrocu Levent Kırca ile 1985 yılında hayatlarını birleştiren Oya Başar, eşiyle birlikte adlarını taşıyan bir tiyatro kurdu ve burada roller aldı.

Eşi Levent Kırca ile 2000 yılında boşanan Başar, 2001 yılında tekrar evlendi. Ancak çift bu evliliği yine sürdürememiş ve ayrılma kararı almıştı.

AKILDA KALAN YAPIMLARDA ROL ALDI

Usta oyuncu Oya Başar birbirinden ilginç yapımlarda rol aldı. İşte o yapımlardan bazılar...

olacak-o-kadar.pngLevent Kırca ve Oya Başar'ın başrollerinde olduğu Olacak O Kadar, Başar'ın rol aldığı yapımlar arasında bir külttü.

benim-annem-bir-melek.pngBaşar, bir aileyi konu alan ve renkli kadrosuyla izleyiciyi ekrana kilitleyen "Benim Annem Bir Melek" dizisinde başrol oynadı.

alemin-krali.pngAlemin Kralı dizisinde Şafak Sezer'le başrolü paylaşan Oya Başar izleyiciyi kahkahaya boğan bir performans sergiledi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN