Tarantino: Süper kahraman filmi çekmem, kiralık değilim

Tarantino: Süper kahraman filmi çekmem, kiralık değilim

Dünyaca ünlü yönetmen ve senarist Quentin Tarantino, hiçbir zaman süper kahraman filmi yapmayacağını belirterek "O tür filmler yapmak için seni çağırmaları lazım. Ben kiralık değilim. İş aramıyorum" ifadelerini kullandı.

Reservoir Dogs, Pulp Fiction ve Kill Bill başta olmak üzere pek çok kült filme imza atarak sinema tarihine damga vuran ABD’li yönetmen Quentin Tarantino, The Los Angeles Times’a verdiği röportajda hiçbir zaman süper kahraman filmi yapmayacağını açıkladı. Tarantino "O tür filmler yapmak için seni çağırmaları lazım. Ben kiralık değilim. İş aramıyorum" diye konuştu.

'YAPIMCILAR SEVİNECEKLERİ GÜNÜ BEKLİYOR'

Hollywood'da müzikaller düşüşe geçtiğinde öncü auteur yönetmenlerin çok sevindiğini hatırlatan Tarantino, modern film yapımcılarının da "süper kahraman filmleri hakkında bunu söyleyebilecekleri günü sabırsızlıkla beklediğini" söyledi.

Martin Scorsese, Ridley Scott ve Francis Ford Coppola gibi Hollywood sinemasının önemli yönetmenleri de süper kahraman filmlerini eleştiren yorumlarda bulunmuştu.

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN