Teoman'dan 'Beyaz Perdelere dönüş' açıklaması: Ben üşeniyorum öyle şeylere

Teoman'dan 'Beyaz Perdelere dönüş' açıklaması: Ben üşeniyorum öyle şeylere

Rock müziğin başarılı ismi, bir dönemin efsanesi Teoman, Nişantaşı'nda magazincilerin sorularını yanıtladı. 2000'li yıllarda çeşitli filmlerde rol alan Teoman'a "Tekrar oyunculuğa dönmek ister misiniz?" sorusu sorulunca ünlü şarkıcı, "Arada teklifler geliyor ama ben üşeniyorum öyle şeylere" yanıtını verdi.

Şarkıcı Teoman, önceki gün arkadaşlarıyla Nişantaşı'nda kameralara yakalandı. Bir mekan çıkışı ayaküstü basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, hayranlarına müjdeli haberler de verdi.

Geçen yıl yaptığı albümden bir şarkıya klip çektiğini söyleyen Teoman, "Yakın zamanda klip çıkaracağım. İki yeni şarkım var, benim yazmadığım. Küçük bir toplama albümü çıkaracağım" dedi.

ALBÜMÜ TANITTI

Milliyet'te yer alan habere göre, "Albümde eski şarkılar olacak ama iki tane de insanların yeni duyacağı şarkı olacak" diyen ünlü Rockçı, "1960’lı yıllardan kalma 'Kalbimde Kalma' diye bir şarkı. Yıllar evvel aldığım bir şarkı vardı, ne yapacağımı bilmiyordum, elimde duruyordu. Albümü yaparken baktım güzel oluyor, onu da çıkaracağım. 15 şarkı olacak albümün içerisinde, iki yeni şarkı ekleyeceğiz. Toplama albümü olduğu için hepsini bir araya topluyorum. Derleme, toplama çalışması gibi düşünebilirsiniz" diye konuştu.

FARAH ZEYNEP ABDULLAH'A DESTEK

'Bergen' filminde rol alan ve ünlü sanatçı Bergen'in şarkılarını kendi seslendiren Farah Zeynep Abdullah, yer yer çok övgü alırken bazen de şarkıları Bergen yorumuyla dinlemek isteyenlerin tepkisine neden olmuştu.

Oyuncuların sinema filmlerinde şarkı söylemesi konusunda düşünceleri sorulan Teoman, "Ben herkesin istediği şeyi yapmasından yanayım. Öyle kurallara inanamıyorum" ifadelerini kullandı.

"ÜŞENİYORUM, YARI EMEKLİYİM"

Millyet'in haberinde yıllar öncesinde rol aldığı birçok yapım ile sinema geçmişi olan Teoman’a, "Beyazperdeye dönmek ister misiniz?" sorusu sorulduğu kaydedildi.

"Çok kabiliyetsiz bir oyuncuydum. Oyuncu olmak gibi bir hayalim yoktu" diyen Teoman, "Eğleniriz diye yaptığım şeylerdi. Arada teklifler geliyor ama ben üşeniyorum öyle şeylere. Zaten kendimi yarı emekli sayıyorum. Az iş yapıyorum, böyle takılacağım” şeklinde konuştu.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN