Türkiye'de en çok izlenen filmler açıklandı! Sinemanın yeni lideri belli oldu: O film gişe rekorlarını alt üst etti

Türkiye'de en çok izlenen filmler açıklandı! Sinemanın yeni lideri belli oldu: O film gişe rekorlarını alt üst etti

13-15 Ekim hafta sonunda Türkiye'de en çok izlenen filmler belli oldu. O film gişe rekorlarını alt üst etti. Hafta sonunu liderlikle kapatan o film sanatseverlerin beğenisini kazandı.

Türkiye'de haftanın en çok izlenen filmleri açıklandı. İlk sıradaki o film herkesin dikkatini çekti. En çok izlenen filmler listesinde ilk sıraya yerleşen o film gişe rekorlarını alt üst etti.

13-15 Ekim'de sinemada en çok izlenen filmler belli oldu. O film, 'En çok izlenen filmler' listesinde ilk sıraya yerleşti. Gişe rekorlarını altüst eden o film, sanatseverlerin beğenisini kazandı.

Box Office Türkiye'nin verilerine göre, 13-15 Ekim hafta sonunda Türkiye'de en çok seyredilen filmler belli oldu.

Listede; Kuru Otlar Üstüne, Paw Patrol: Süper Film, Hep Yek: Düğün, Harry Potter ve Melez Prens ve Zübeyde, Analar ve Oğullar gibi yapımlar yer aldı.

6 yıl aradan sonra setlere geri dönen usta yönetmen Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmenliğini üstlendiği, başrolde ise Deniz Celiloğlu, Merve Dizdar ve Musab Ekici'nin yer aldığı, 29 Eylül'de vizyona giren "Kuru Otlar Üstüne", 13-15 Ekim hafta sonunda Türkiye'de en çok izlenen filmler listesinde ilk sırada yer aldı.

Türkiye'de en çok izlenen filmler belli oldu 1

76. Cannes Film Festivali'nde Merve Dizdar'a En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandıran 'Kuru Otlar Üstüne", gişedeki üçüncü hafta sonunu da liderlikle kapattı.

Nuri Bilge Ceylan'ın yönetmenliğini üstlendiği film, üçüncü hafta sonunda 32 bin 111 seyirciye ulaştı. Film, toplamda ise yaklaşık 234 bin seyirciye ulaştı.

İşte 13-15 Ekim'de Türkiye'de en çok izlenen filmler

1- Kuru Otlar Üstüne- 32 bin 111

2-Paw Patrol: Süper Film- 26 bin 473

3-Hep Yek: Düğün- 17 bin 205

4- Exorcist: İnançlı- 13 bin 719

5- Harry Potter ve Zümrüdüanka Yoldaşlığı- 12 bin 956

6- Mucize Uğur Böceği ile Kara Kedi- 12 bin 138

7- Harry Potter ve Melez Prens- 12 bin 99

8- Zübeyde, Analar ve Oğullar- 11 bin 653

9- Bak Şu Leyleğe 2: Zümrüt Taşının Peşinde- 10 bin 152

10- Harry Potter ve Ateş Kadehi- 9 bin 289

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN