Uğur Aslan depremde unutamadığı o anı anlattı: Enkazdayım çıkamıyorum yardım et

Uğur Aslan depremde unutamadığı o anı anlattı: Enkazdayım çıkamıyorum yardım et

Kahramanmaraş merkezli büyük yıkımlara neden olan depremlerin etkilediği Hatay Antakya’da 11 yakınını kaybeden şarkıcı Uğur Aslan yaşadıklarını anlattı. Depremi, enkaz altında kalan yeğeninden öğrendiğini söyleyen Aslan, yeğeninin kendisini arayıp, "Amca enkazdayım çıkamıyorum yardım et" dediğini söyledi.

Kahramanmaraş merkezli 7.7’lik depremlerin ardından 10 il ağır hasar alırken yaklaşık 50 bin kişi hayatını kaybetti.

Hatay Antakya’da yaşayan 11 akrabasını kaybeden ünlü sanatçı Uğur Aslan ise yakınlarını kaybeden ünlülerden biri. ‘Şarkılar Bizi Söyler’ adlı televizyon programına konuk olan Aslan yaşadıklarını anlattı.

‘DEPREMİ ENKAZ ALTINDAKİ YEĞENİMDEN ÖĞRENDİM’

Korkunç depremi Hatay'da yaşayan yeğeninden öğrendiğini söyleyen Aslan, yeğeninin kendisini arayıp, "Amca enkazdayım çıkamıyorum yardım et" diye seslendiğini söyledi.

Aslan, hemen ardından Bulgaristan'da TIR şoförlüğü yapan yeğeninin gelip kendisini İstanbul’dan aldığını ve Hatay’a TIR ile gittiğini anlattı.

Hatay’da gördüğü manzaranın kendisini şok ettiğini belirten Aslan, "Hatay'a bir gittik her yer gitmiş. Benim abim enkaz altında, onun abisi enkaz altında. İnsan ne yapacağını bilemiyor. Çok değişik bir duygu. Kelimelere dökemiyorum” dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN