Usta tiyatrocu yeni oyununda ‘İmparator’ oldu

Usta tiyatrocu yeni oyununda ‘İmparator’ oldu

Usta tiyatrocu Genco Erkal’ın, yeni oyunu ‘İmparator’, şubat ayı boyunca İstanbul’un farklı sahnelerinde seyirciyle buluşacak. Erkal’a sahnede Enes Sarı’nın eşlik ettiği oyun Etiyopya İmparatoru Haile Selasiye’nin 44 yıl süren saltanatını ve sonunu anlatıyor.

Usta tiyatrocu Genco Erkal’ın, yeni oyunu ‘İmparator’, şubat ayı boyunca İstanbullu tiyatroseverlerle buluşacak. 2022 yılı boyunca toplam 100 oyun ile seyirciyle buluşan Dostlar Tiyatrosu, yeni yılda Ryszard Kapuscinski’nin aynı adlı kitabından Colin Teevan’ın tiyatroya uyarladığı ‘İmparator’ oyununu sahneye taşıyor.

Dramaturjisini ve yönetmenliğini Genco Erkal’ın üstlendiği ve usta oyuncuyu sahnede bir kez daha izlenebileceği oyun, şubat ayı boyunca İstanbul’un farklı sahnelerinde seyirciyle buluşacak.

Erkal’a sahnede Enes Sarı’nın eşlik ettiği oyun Etiyopya İmparatoru Haile Selasiye’nin 44 yıl süren saltanatını ve sonunu anlatıyor. Oyunun giysi tasarımı Özlem Kaya’ya müziği ise Nâzım Çınar’a ait.

Oyun, 4 Şubat’ta (bugün) Kozzy Gönül Ülkü Gazanfer Özcan Sahnesi’nde, 7 Şubat’ta Watergarden Performans Merkezi Duru Tiyatro Ataşehir’de, 11 Şubat’ta Beylikdüzü Atatürk Kültür ve Sanat Merkezi’nde, 21 Şubat’ta Ataköy Yunus Emre Kültür Merkezi’nde ve 25 Şubat’ta ise Caddebostan Kültür Merkezi’nde sahnelenecek. Oyunun biletleri Biletinial’da.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN