Warner Bros. Batman’in film müziğini satacak mı?

Warner Bros. Batman’in film müziğini satacak mı?

Warner Bros Discovery, borçlarını azaltmak için ünlü film müziklerinin de yer aldığı müzik arşivini satıyor. Şirketin CEO’su David Zaslav’ın giderek genişleyen Hollywood imparatorluğundaki borçlarını azaltmak için yeni bir hamleye hazırlandığı belirtilirken, bazı otoritelere göre, söz konusu müzik arşivinin değeri 1 milyar doları aşıyor.

Warner Bros Discovery, borçlarını azaltmak için ünlü film müziklerinin de yer aldığı müzik arşivini satıyor. Financial Times’ta yer alan habere göre 50 milyar doları bulan borçla boğuşan şirket aralarında Batman gibi kült yapımların film müziklerinin de yer aldığı müzik arşivini satılığa çıkarmaya hazırlanıyor.

Şirketin CEO’su David Zaslav’ın giderek genişleyen Hollywood imparatorluğundaki borçlarını azaltmak için yeni bir hamleye hazırlandığı belirtilirken, bazı otoritelere göre, söz konusu müzik arşivinin değeri 1 milyar doları aşıyor. Warner Bros. film stüdyosu, 1950’li yıllarda bir müzik bölümü kurmuştu. 2004 yılında çatı şirketleri Time Warner, müzik bölümünü elden çıkardı.

Ancak Warner Bros., Batman gibi gişe rekortmeni filmlerinin müzikleri dahil olmak üzere birçok şarkının telif haklarını elinde bulundurmaya devam etti. Sürecin başlangıç aşamasında olduğu belirtilen habere göre şirket, sahip olduğu müzik telif hakları için alıcı arıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN