Yapımcı ile aile arasında kriz: Aysel Gürel filmi iptal oldu

Yapımcı ile aile arasında kriz: Aysel Gürel filmi iptal oldu

Dün 16. ölüm yıldönümü dolayısıyla anılan ünlü söz yazarı Aysel Gürel’in hayatını anlatacak film bir kez daha rafa kalktı. İptalin nedeninin, yapım şirketi ile Gürel'in kızı Müjde Ar arasındaki anlaşmazlık olduğu öğrenildi.

Ünlü söz yazarı Aysel Gürel'in hayat hikayesini anlatan sinema filmin hazırlıkları bir süredir sürüyordu. Sev Yapım’ın imza atacağı “Aysel” filminin yönetmen koltuğunda da Özer Feyzioğlu oturacaktı. Filmin senaryosunu ise Aysel Gürel’in kızı Müjde Ar yazıyordu.

Filmin başrolü için adı geçen isim ise Miray Daner olmuş, filmde Sezen Aksu’yu da Gonca Vuslateri’nin oynaması gündeme gelmişti.

1-010.jpgMiray Daner

Gazeteci Birsen Altuntaş'ın aktardığına göre; görüşmeler sürerken filmin Müjde Ar ile yapım şirketi arasında yaşanan anlaşmazlık yüzünden iptal edildiği öğrenildi.

DAHA ÖNCE DE BAŞKA BİR 'AYSEL' FİLMİ İPTAL OLMUŞTU

Geçmişte BKM’nin de “Aysel-Ne Kavgam Bitti Ne Sevdam” adlı filmi çekeceği açıklanmış ancak o dönem de film çekilemeden rafa kalkmıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN