'Yılın kişisi' zirveyi bırakmıyor: Taylor Swift, Elvis Presley'nin rekorunu kırdı

'Yılın kişisi' zirveyi bırakmıyor: Taylor Swift, Elvis Presley'nin rekorunu kırdı

İlk altı albümünün telif haklarını kaybetmesinin ardından albümlerini yeniden kaydeden ünlü şarkıcı Taylor Swift, "1989 - Taylor's Version" kaydıyla, elinde bulundurduğu sayısız rekora bir yenisini daha ekledi. Swift, Rock'n Roll'un kralı Elvis Presley'nin "1. sırada en uzun süre kalan şarkıcı" rekorunu kırdı.

Bu yıl "Eras Tour" adındaki konser turnesiyle hasılat rekoru kırıp, müzik listelerinin zirvesinden de inmeyen ABD'li pop yıldızı Taylor Swift, Time dergisi tarafından "Yılın Kişisi" seçilmişti. Kariyerinin en başarılı yıllarından birini geçiren Swift, yılı geride bırakırken bir rekorun daha sahibi oldu.

NTV'de yer alan habere göre; Billboard 200 müzik listesinde 1. sıraya yeniden yerleşen Swift, ABD'nin efsanevi yıldızı Elvis Presley'nin rekorunu kırdı.

'ZİRVEDE EN UZUN SÜRE KALAN ŞARKICI'

Şarkıcı, menajer Scooter Braun'la yaşadığı telif hakları anlaşmazlığı nedeniyle "1989" albümünü "1989 (Taylor’s Version)" adıyla yeniden çıkardı ve müzik listesinin 1. sırasında 67 hafta geçirdi.

Bu sayede Swift, Presley ile birlikte "1. sırada en uzun süre kalan şarkıcı" olarak tarihe geçti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN