Yönetmen Ferzan Özpetek: Netflix Türkiye filmimi içki var diye almadı

Yönetmen Ferzan Özpetek: Netflix Türkiye filmimi içki var diye almadı

'Bir İstanbul Üçlemesi' film gösteriminin ardından konuşan Yönetmen Ferzan Özpetek çarpıcı bir açıklama yaptı. Yönetmen Özpetek, "Filmi İtalya'nın Netflix'i aldı ama Türkiye'ninki almadı çünkü içki var" ifadelerine yer verdi.

Yönetmen Ferzan Özpetek, "Bir İstanbul Üçlemesi" filminin Netflix İtalya’nın aldığını, ancak Netflix Türkiye’nin almadığını, bu durumun gerekçesinin ise filmde içki bulunması olduğunu ifade etti.

Gazete Duvar’dan Ezgi Sivrikaya’nın haberine göre 43. İstanbul Film Festivali kapsamında izleyicilerle buluşan filminin ardından konuşan Özpetek, Netflix Türkiye’nin filmi almadığını söyledi.

'KADER UTANSIN'

Yönetmen, "Filmi İtalya'nın Netflix'i aldı ama Türkiye'ninki almadı çünkü içki var. Biliyorsunuz silah olabilir ama alkol olamaz. Başka bir yere gidecek Türkiye'de. Başka ülkelerin Netflix'leri alıyor ama Türkiye'nin Netflix'i almıyor. Ne yapalım, kaderimiz. Kader utansın" dedi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (2)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
2 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN