Kurtlar Vadisi oyuncusu Umut Demirdelen corona virüsten mi yaşamını yitirdi? Umut Demirdelen kimdir, kaç yaşında?

Kurtlar Vadisi oyuncusu Umut Demirdelen corona virüsten mi yaşamını yitirdi? Umut Demirdelen kimdir, kaç yaşında?

Umut Demirdelen neden öldü? sorusunun yanıt merak ediliyor. Kısa bir süre önce rahatsızlanarak hastaneye kaldırılan ünlü oyuncu Umut Demirdelen'in hayatını kaybettiği öğrenildi. Umut Demirdelen kimdir? Umut Demirdelen kaç yaşında ve nereli? sorularının yanıtları haberimizde...

Umut Demirdelen corona virüsünden mi öldü? Kurtlar Vadisi'nde canlandırdığı Üstad Ronald karakteri ile bilinen Umut Demirdelen yaşamını yitirdi. Kariyeri boyunca birçok projede yer alan Umut Demirdelen hastanede tedavi görüyordu. Umut Demirdelen'in ölüm haberini haberi, tiyatro oyuncusu arkadaşı Nedim Saban verdi. Peki, "Umur Demirdelen kimdir?", "Umut Demirdelen kaç yaşındaydı?" Detayları KARAR.com okurları için derledik...

UMUT DEMİRDELEN KİMDİR?

Umut Demirdelen, 18 Ocak 1953 tarihinde Ankara'da dünyaya geldi. Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konservatuarı Tiyatro Bölümü'nden mezun oldu. 'Şehnaz Tango', 'Üvey Baba' gibi dizilerde rol alan Devlet Tiyatrosu oyuncusu Umut Demirdelen, iki sezondur rol aldığı 'Kurtlar Vadisi: Pusu' ile geniş kitlelerce tanındı.

Tecrübeli oyuncu Umut Demirdelen; Şöhret Tutkusu, Tanrı Misafiri, Karanlık Sular, İş, Şehnaz Tango, Kurtuluş, Nefes Alamıyorum, Mercan Kolye, Bizim Sokaklar, Küçük Besleme, Yüzleşme, Üvey Baba, Derviş, Abdülhamit Düşerken, En Son Babalar Duyar, Sırlar Dünyası, Kırık Ayna, Şarkılar Seni Söyler, Avrupa Yakası, Kadın İsterse, Çat Kapı, Sahte Prenses, Yalancı Yarim, Yaprak Dökümü, Kurtlar Vadisi Pusu, Zincir Bozan, Kurşun Bilal, Söz ve Payitaht Abdülhamit gibi pek çok dizi ve film projelerinde yer almıştır.

UMUT DEMİRDELEN KAÇ YAŞINDA?

1953 doğumlu olan Umut Demirdelen, 2020 yılı itibariyle 67 yaşındaydı.

UMUT DEMİRDELEN NEDEN ÖLDÜ, CORONA VİRÜSTEN Mİ ÖLDÜ?

Ünlü oyuncu Umut Demirdelen, akciğerinde bulunan kronik rahatsızlık nedeniyle tedavi gördüğü hastanede hayata gözlerini yumdu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN