Kurtlar Vadisi ile hafızalara kazınmıştı! Nefise Karatay ekranlara geri dönüyor

Kurtlar Vadisi ile hafızalara kazınmıştı! Nefise Karatay ekranlara geri dönüyor

Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Ahu Toros karakteri ile hafızalara kazınan Nefise Karatay, Bir Annenin Günahı adlı proje ile uzun bir aranın ardından ekranlara geri dönüyor.

Kanal D'de 21 Kasım Cumartesi günü yayın hayatına başlayacak olan Bir Annenin Günahı adlı dizinin başrol kadrosunda Nefise Karatay da rol alacak. Adını Kurtlar Vadisi Pusu dizisindeki Ahu Toros karakteri ile geniş kitlelere duyuran Karatay, uzun süredir herhangi bir projede yer almıyordu.

Rol aldığı Kurtlar Vadisi Pusu'daki serüveni sonrası ekranlardan uzak kalan Nefise Karatay, Bir Annenin Günahı dizisinde başrolde oynayacak. 

nefise.jpg

Filipinler'de izlenme rekorları kıran "Hanggang Saan" isimli projeden uyarlanan Bir Annenin Günahı dizisinde oyuncu kadrosunda; Nefise Karatay, Mer Yazıcıoğlu, Pamir Pekin, Özge Özberk, Emre Kınay, Simay Barlas ve Musa Uzunlar rol alacak.  

Pek çok ülkede "A Mother's Guilt" adıyla uyarlanan ve Kurtlar Vadisi'nin ünlü ismi Nefise Karatay'ın da oyunculuğu eşliğinde Türkiey'de yayına girecek dizinin yönetmenliğini Yüksel Aksu üstleniyor. 

Yeni proje ile ekranlara dönen Nefise Karatay'ın canlandıracağı karakterin adı Nazan Güngör olacak. Bir Annenin Günahı dizisi, bir annenin çocuğunun hayatta kalabilmesi adına suç işlemek zorunda kalmasını ve eşini de kaybettikten sonra verdiği yaşam mücadelesini anlatıyor. 

Musa Uzunlar da Kurtlar Vadisi Pusu'da İskender Büyük karakteri ile bir döneme damga vurmuştu.  Uzunların oyunculuğu takdir edilirken, İskender Büyük'ün serüveni Kurtlar Vadisi Gladio ismiyle beyazperdeye taşınmıştı. 

bir-annen.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN