Lille'de 3 futbolcu koronavirüse yakalandı

Lille'de 3 futbolcu koronavirüse yakalandı

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille'de futbolcular Renato Sanches, Jonathan Ikone ve Jonathan Bamba koronavirüse yakalandı.

Fransa Birinci Futbol Ligi (Ligue 1) ekibi Lille'de 3 futbolcunun yeni tip koronavirüs (Kovid-19) testi pozitif çıktı.

Lille Teknik Direktörü Christophe Galtier, Mouscron'a karşı 2-1 kazandıkları hazırlık maçının ardından yaptığı açıklamada, Renato Sanches, Jonathan Ikone ve Jonathan Bamba'nın koronavirüse yakalandığını duyurdu.

SANCHEZ ÜLKESİNDEYDİ

Galtier, ülkesi Portekiz'de bulunan Sanches'in seyahat izni alıp Fransa'ya dönebilmesi için iki testinin negatif çıkması gerektiğini ifade etti.

Ikone ve Bamba'nın hastalıklarının asemptomatik seyrettiğini kaydeden Fransız teknik direktör, iki futbolcunun kısa sürede takıma katılmasını beklediklerini belirtti.

KADROSUNDA 3 TÜRK VAR

Mehmet Zeki Çelik, Yusuf Yazıcı ve Ferhat Çoğalan'ı da kadrosunda bulunduran Lille, Ligue 1'de koronavirüs salgını nedeniyle erken sonlandırılan 2019-2020 sezonunu 4. sırada tamamlayarak UEFA Avrupa Ligi'ne katılma hakkı kazanmıştı.

Ligue 1'de 2020-2021 sezonu ise 23 Ağustos'ta başlayacak.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN