Londra'dan gelen yolcular ile yetkililer arasında PCR testi tartışması

Londra'dan İstanbul'a gelen yolcular ile firma yetkilileri arasında tartışma çıktı. PCR testi sırasında çıkan tartışmada yolcular testin zorunlu olmasına rağmen 250 TL ücret istenmesine tepki gösterdi.

İngiltere'de mutasyona uğrayan koronavirüsün ardından Türkiye, İngiltere'den gelen uçuşları durdurduğunu açıklamıştı. Fakat önceden geleceği belli olan yolcuların Türkiye'ye havaalanında PCR testi yapmaları şartıyla girebilecekleri söylenmişti.

PCR TESTİ FİYATI 250 TL

Londra Stansted Havaalanı'ndan İstanbul Sabiha Gökçen Havaalanı'na gelen yolcular ile firma yetkilileri arasında PCR testi sırasında tartışma çıktı. İstanbul'dan bağlantı uçuşu olan yolcular test yaptırmak için yetkililerin belirlediği bir noktada uzun kuyruklar oluşturdu. Yaklaşık 3 buçuk saat bekletilen bazı yolcular ve firma yetkilileri arasında tartışma çıkarken, test yaptırmanın zorunlu olduğu ve test fiyatlarının 250 TL olması yolcuları daha da sinirlendirdi.  Uzun süre kuyrukta bekleyen bazı yolcular yetkililerin böyle bir uygulamayı ücretli yapmasına tepki gösterdi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN