Lütfü Türkkan Twitter'dan paylaştı: İstanbul'da gasilhane kuyruğu!

İstanbul'da 'bulaşıcı hastalık' nedeniyle ölenlerin sayısı 231'e yükselirken, İYİ Partili Lütfü Türkkan Küçükçekmece'de oluşan gasilhane kuyruğunun videosunu Twitter'dan paylaştı.

İstanbul'da 'bulaşıcı hastalık' kodu ile İBB Mezarlıklar Daire Başkanlığı'na bildirilen vefat sayısı 231 yükselirken, İYİ Parti Grup Başkanı Lütfü Türkkan, Küçükçekmece'de oluşan gasilhane kuyruğunun videosunu Twitter'dan paylaştı. 

Görüntüler, Mezarlıklar Daire Başkanlığı Küçükçekmece Mezarlıklar Gasilhanesi önünden. Gasilhanenin önünde yıkanmayı bekleyen cenazeler ve onların yakınları uzun kuyruklar oluşturdu. 

Türkkan, İstanbul'da gasilhanelerin son durumunu paylaştığı videoda ''Siz hala sokağa çıkma konusunda kısıtlama getirmeyi erteleyin'' diyerek tepki gösterdi. 

TÜRKİYE'DE KAÇ KİŞİ KORONAVİRÜSTEN ÖLDÜ? 

Türkiye'de son 24 saatte 29 bin 132 kişinin testi pozitif çıktı. 26 Kasım'da açıklanan Sağlık Bakanlığı'nın verilerine göre, son 24 saatte 174 kişi hayatını kaybetti. 174 kişinin hayatını kaybetmesi ile Mart ayından bugüne kadar vefat eden hastada en yüksek sayı görülmüş oldu.

Hasta sayısı 474 bin 606, vefat sayısı 13 bin 14, ağır hasta sayısı 4 bin 711, aktif hasta sayısı 72 bin 821 oldu.

Twitter'dan son veriler ile ilgili paylaşım yapan Sağlık Bakanı Fahrettin Koca "Bugün tespit edilen 6 bin 876 yeni hastamız var. Aktif hasta sayımız artıyor. Salgının seyri kadar bizim tedbirlere uyumumuz da kısıtlamalar konusunda belirleyici olacak. Tedbirlere uyarsak kısıtlamalara gerek kalmaz. Birlikte mücadele edersek başarabiliriz" ifadelerini kullandı. 

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (5)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
5 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN