Maraşlı'dan Türel ailesini tanımak için akılalmaz plan!

Maraşlı'dan Türel ailesini tanımak için akılalmaz plan!

Maraşlı 2. yeni bölüm neler olacak, merak konusu oldu. Alina Boz, Burak Deniz, Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Rojda Demirer, Melis İşiten'in başrollerinde yer aldığı Maraşlı dizisi, senaryosuyla ilgi gördü. ATV'nin iddialı dizisi bu akşam izleyenlerle buluşacak. İşte, son bölüm yeni fragman...

Maraşlı 3. yeni bölüm fragmanı yayınlandı mı, merak konusu oldu. Bu akşam 2. bölümüyle ekranlara gelmeye hazırlanan ATV'nin çiçeği burnunda dizisi, güçlü kadrosuyla dikkat çekiyor. İstanbul'da gerçekleşen fotoğraf karelerini andıran çekimleriyle beğeni toplayan Maraşlı dizisi, dram türünde izleyenlerden ilgi gördü.

MARAŞLI 2. BÖLÜM FRAGMANI

0x0-1-bolum-foto-galeri-1610186372176.jpg

2. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Sezonun ikinci yarısında televizyon ekranlarına iddialı bir giriş yapan Maraşlı dizisinin 2. bölümü, 18 Ocak 2021 Pazartesi günü saat 21.00'de ATV'de ekranlara gelecek. Saat 20.00'de ise önceki bölümünün özetinin yayınlanacağını belirtelim. Maraşlı'nın tüm bölümlerini Youtube'dan ücretsiz izlemek mümkün.

Maraşlı son bölümde neler oldu: Maraşlı, özel kuvvetlerden ayrılan eski bir askerdir. Kendine bir sahaf dükkanı açarak hayatını hasta olan kızı Zeliş ile ilgilenerek ve kitap satarak geçirme kararı almıştır. Ta ki bir gün dünyalar güzeli Mahur Türel, Maraşlı'nın sahaf dükkanından içeri girene kadar. Türkiye'nin en büyük iş adamlarından olan Aziz Türel'in, çocuklarından en kıymetlisi olan Mahur'un başı o gün çektiği bir fotoğraf karesi yüzünden büyük derde girer. Mahur'un istemeden karıştığı olaydan, hayatını Maraşlı kurtarır. O gün kaderleri birbirine bağlanır. Artık Mahur'un hayatı tehlikededir...

YENİ BÖLÜMDE NELER OLACAK?

Maraşlı 2. bölüm özeti: Maraşlı, kızını bu hale getirenlerin Türel ailesinden olduğuna emindir. Maraşlı için ailenin her bireyi şüphelidir. Bu nedenle Mahur'u koruma görevine geri döner. Maraşlı'nın, Türel ailesini tanımak için atacağı ilk adımı ne olacak?

Mahur'un suikast girişimden haberi yoktur. Savaş'ın hala onun peşinde olduğundan habersiz olan Mahur, Maraşlı'nın dönüşüne karşı çıkar. Mahur'un bir planı vardır. Maraşlı'yı bıktırarak görevi kendi rızası ile bıraktırmaya çalışır. Mahur bu planında başarılı olacak mı?

Firuzan, Sedef Hanım'dan kalma fidanlığı kış bahçesine çevirir. Annesinden kalan bahçenin tarumar olduğunu gören Mahur ve Firuzan arasında büyük bir gerginlik yaşanır. Hayal kırıklığına uğrayan Mahur'un yanında sadece Maraşlı olur. Maraşlı ve Mahur arasındaki buzlar erimeye başlayacak mı?

Savaş; Aziz Bey'e, istediği fotoğrafların 24 saat içinde kendisine verilmemesi halinde Mahur'un öldürüleceğini söyler. Maraşlı, Savaş ve Aziz'in büyük buluşmasında yaşananlar herkesi şoke edecektir.

MARAŞLI 2. BÖLÜM ÖN İZLEME

0x0-2-bolum-foto-galeri-1610734742863.jpg

MARAŞLI DİZİSİ KONUSU NE?

Hikaye, kızı Zeliş'in vurulmasıyla hayatında yeni bir sayfa açan, gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı'nın (Burak Deniz), bir gün istemeden bir cinayete tanık olan Mahur'la (Alina Boz) tanışması ve hayatını kurtarması üzerine Mahur'un babasının kızının hayatını koruması için Maraşlı'ya yaptığı teklifle başlıyor.

MARAŞLI OYUNCULARI KİMLER?

TimsB'nin yapımcılığını gerçekleştirdiği, senaryosunu Ethem Özışık, Hakan Bonomo, Ercan Uğur'un yazdığı, yönetmenlik koltuğunda Arda Sarıgün'ün oturduğu Maraşlı dizisinin oyuncu kadrosunda; Alina Boz (Mahur), Burak Deniz (Maraşlı), Kerem Atabeyoğlu, Saygın Soysal, Cemil Büyükdöğerli, Rojda Demirer, Melis İşiten, Serhat Parıl, Cihan Yenici, Neslihan Acar, Sinem Akyol, Türkü Su Demirel, Gizem Kala, Bedriye Rosa Çelik gibi isimler yer alıyor.

MARAŞLI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Maraşlı dizisi, adından dolayı Kahramanmaraş'ta geçiyor zannedilse de çekimler İstanbul'un çeşitli semt ve mahallelerinde gerçekleştiriliyor. Özellikle Suriçi ve Beyoğlu gibi tarihi bölgelerde geçen sahneler, ekran başındakilere adeta görsel şölen sunuyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN