Rojda Demirer, Maraşlı dizisi Firuzan rolüyle ekranlara döndü

Rojda Demirer, Maraşlı dizisi Firuzan rolüyle ekranlara döndü

İki yıllık aranın ardından 'Maraşlı' dizisindeki 'Firuzan' rolüyle televizyon ekranlarına dönen Rojda Demirer, son olarak Ercüment Çözer dizisi 'Saygı' ile ilk kez internet bir projesinde yer almıştı. İşte, Rojda Demirer'in oynadığı diziler...

Ekranların deneyimli oyuncusu Rojda Demirer, ATV'de yayınlanan 'Maraşlı' dizisinde 'Firuzan' karakteriyle boy gösterecek. Maraşlı dizisi konusu, kızı Zeliş'in vurulmasıyla hayatında yeni bir sayfa açan, gözüpek, cesur, adaleti kendi bildiği yollarla sağlamaya çalışan Maraşlı'nın (Burak Deniz), bir gün istemeden bir cinayete tanık olan Mahur'la (Alina Boz) tanışması ve hayatını kurtarması üzerine Mahur'un babasının kızının hayatını koruması için Maraşlı'ya yaptığı teklifle başlıyor.

133367867-759056978287705-2162228399307931727-n.jpg

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN