Mark Zuckerberg'in güvenlik riski milyonlarca dolar harcattı

Mark Zuckerberg'in güvenlik riski milyonlarca dolar harcattı

Facebook, geçen yıl Mark Zuckerberg'in güvenliği için 23 milyon dolar harcadığını açıkladı.

Kullanıcıları üzerinde güvenlik endişeleri yaratan sosyal medyanın devi Facebook, yıllık şirket incelemesine göre, geçen yıl şirketin CEO’su Mark Zuckerberg'in güvenliği için 23 milyon dolardan fazla para harcadığını duyurdu.

Facebook yaptığı açıklamada güvenlik önlemlerinin üst seviyede olmasının nedenini şu sözlerle açıkladı: “O, Facebook ile eş değer ve sonuç olarak da, şirketimizle ilgili olumsuz duygular doğrudan Mark Zuckerberg ile ilişkilendirilir.”

KOVİD-19 VE 2020 ABD SEÇİMLERİ GÜVENLİK RİSKİNİ ARTIRDI

Şirketin güvenlik programları yıllık olarak gözden geçirdiğinde; Zuckerberg ve ailesinin koruma maliyetlerinin 2020’de yeni tip koronavirüs (Kovid-19) seyahat protokolleri ve 2020 ABD seçim sezonunda artan güvenlik riski gerekçesiyle arttığı belirtildi.

Öte yandan Facebook, 26 Mayıs'taki hissedarlar toplantısında çalışan olmayan yöneticilere kişisel güvenlik sağlamak için bir teklif sunacağını da dile getirdi. Şirket bu önlemin özellikle Amerika'daki seçim döneminde yaşanan siyasi karışıklıklar nedeniyle alındığı belirtti.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN