Marmaris'te IŞİD şakası turistleri kaçırdı!

Marmaris'te IŞİD şakası turistleri kaçırdı!

Marmaris'te bir otelde, animatörlerin IŞİD militanı kılığına girip havuza "saldırı" düzenleyerek yaptığı şaka, turistlerin tepkisine neden oldu.

Muğla'nın Marmaris ilçesinde bir otelde yapılan IŞİD şakası, turistleri çıldırttı. İngiliz turistlerin çoğunlukta olduğu otelde, çalışanlar IŞİD militanı kılığına girip ellerinde sahte tüfekler ve benzin kovalarıyla havuzu “bastı”. Bu şaka, turistler arasında büyük korkuya neden olurken, olaya tepki gösteren bazı turistler oteli terk etti.

İngiliz Daily Mail gazetesine konuşan turistler, şakanın kendilerine Tunus'ta bir plaja yapılan ve çoğunluğu İngiliz olan 38 turistin öldüğü saldırıyı hatırlattığını söyledi. Bir turist, “Arap kılığına girmiş iki kişi yürüyordu. Birinin elinde makinalı tüfek, diğerinde ise üzerinde “fuel” yazan bir kova vardı. Kovayı üzerimize boşalttılar ve sonra bir çakmağı yaktılar. Bunun eğlenceli olduğunu düşünüyorları. Ama Tunus'ta olanları düşününce, bu sadece uygunsuz bir şeydi” diye konuştu.

15-08/13/30812020.jpg

"Hollywood gösterisi"ymiş

The Sun'a konuşan bir başka turist ise “Asker elbiseleriyle geziyor ve insanlara silah doğrultuyorlardı. Tunus'taki saldırının bu şekilde hatırlatılması iğrenç bir şeydi” diye konuştu.

15-08/13/30812358.jpg

Otel yönetimi ise, bunun Rambo ve Superman'i de içeren Hollywood temalı bir havuz gösterisi olduğunu, kostümlerden bazılarının müşterileri rahatsız ettiğini anladıklarını ve bu kostümleri bir daha kullanmayacaklarını belirtti.

15-08/13/30813626.jpg
Olay, Sun gazetesine manşet oldu.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN