Marvel yılbaşı için özel bir müzikal gerçekleştirecek

Marvel yılbaşı için özel bir müzikal gerçekleştirecek

Marvel Stüdyoları Başkanı Kevin Feige, yılbaşında özel bir etkinliğin yapılacağını duyurdu.

Marvel Stüdyoları Başkanı Kevin Feige, yılbaşında özel bir etkinliğin yapılacağını duyurdu. Independent Türkçe‘nin We Got This Covered‘tan aktardığı habere göre, koronavirüs nedeniyle Marvel Stüdyoları 2020’de yeni film veya TV dizisi yayımlayamadı ama gelecek 12 ay içinde gerçekleşecek çeşitli projelerle 2021’de işleri yeniden rayına oturtacak. Dahası Marvel, yeni yıl başlamadan hemen önce geleceğe Marvel Sinematik Evreni temalı bir müzikalle eşleşecek ufak bir göz atma imkânı sunuyor.

ABD FİLMLERİNE ÇİN GİŞESİNDE HAYAL KIRIKLIĞI

Müzikal Çin’de yayımlanacak Bilibili Yeni Yıl Galası kapsamında gösterilecek. Çin’in dünyanın en kazançlı pazarlarından biri olması sebebiyle Hollywood’un geri kalanı gibi Marvel Stüdyoları da bu bölgede yeni projelerine yönelik her zaman heyecan uyandırma yolları arıyor. Ancak bu yıl ABD filmleri Çin gişesinde istenilen başarıyı elde edemediğinden, 2021’de işleri düzeltmeye çalışacaklar.

MARVEL TEMALI YENİ YIL PERFORMANSI

Stüdyonun başkanı Kevin Feige, Marvel hayranlarına heyecan verici bir gelecek vaat ettiği ve özel yeni yıl etkinliğini tanıttığı kısa videoda şunları söyledi:

“Öncesinde, yeni yılı karşılamak için Marvel temalı bir yeni yıl performansı da olacak. 31 Aralık’ta Bilibili Yeni Yıl Galasını izleyin ve 2021’de neler olacağına bir göz atın.”

“Bu müzikal performans Marvel Sinematik Evreni’ndeki yıldızları içerecek mi?” sorusu ise belirsizliğini koruyor.

Ayrıca “Black Widow” mayıs ayında gösterime girene kadar sinemalarda başka bir Marvel Sinematik Evreni filmi olmayacak. Marvel Stüdyoları’nın yaptığı ilk TV dizisi “WandaVision” ise sadece birkaç hafta içinde, 15 Ocak’ta, Disney Plus’ta yayımlanmaya başlayacak.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN