MasterChef Kayhan Özekin kimdir ve kaç yaşında? MasterChef Kayhan nereli?

MasterChef Kayhan Özekin kimdir ve kaç yaşında? MasterChef Kayhan nereli?

TV8’in sevilen yemek programı MasterChef Türkiye’de yarışan Kayhan Özekin, sunumuyla olduğu kadar çok konuşmasıyla da gündeme geldi. Sosyal medyada, ‘’Kayhan Özekin kimdir, kaç yaşında, aslen nereli ve ne iş yapıyor?’’ soruları gündem oldu.

Evli ve bir çocuk babası olan Kayhan Özekin, MasterChef’te hazırladığı tortilla ekmeği ile yarıştı. Mehmet ve Danilo şeften ‘’evet’’ oyu alarak bir üst tura çıkmayı başaran Kayhan Özekin, bir ara yemek hazırlarken çok konuşunca Mehmet şef tarafından uyarıldı.

KAYHAN ÖZEKİN KİMDİR?

MasterChef Türkiye yarışmasında yarışan Kayhan Öztekin, 1987 yılında doğdu. Evli ve 5 yaşında bir kız çocuğu babası olan MasterChef Kayhan Öztekin, Turizm ve Otelcilik Lisesi’nden mezun olmuş.

ÇOK KONUŞUNCA MEHMET ŞEF TARAFINDAN UYARILDI

MasterChef Türkiye 2020’nin ikinci bölümde yarışmacı Kayhan Özekin, jüri üyeleri Somer Sivrioğlu, Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna'nın karşısında çok heyecanlı olan Kayhan Özekin, sunumu boyunca devamlı konuşması sebebiyle Mehmet Yalçınkaya tarafından birkaç defa uyarıldı.

KAYHAN ÖZEKİN'İN INSTAGRAM SAYFASI İÇİN TIKLAYIN

Sıkı bir José Mourinho hayranı olduğu için yarışmaya katıldığını söyleyen ve bunu da futboldan verdiği örnekle açıklayan Kayhan Özekin, başaracağına söyleyerek, kendine inandığını anlattı.

Tortilla ekmeği yaptığı ilk turda Mehmet Yalçınkaya ve Danilo Zanna’dan ‘’evet’’ oyu alan Kayhan Öztekin, MasterChef Türkiye’de bir üst tura çıkmayı başardı.

Instagram hesabı üzerinden ailesi ve çocuğuyla birlikte olduğu anları paylaşan Kayhan Özekin, hem çalıştığı restoranına gelen ünlülerle hem de daha önce başka yarışmaya katıldığı ve tanıştığı ünlülerle olan fotoğraflarını da takipçilerinin beğenisine sunmuş…

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN