Masumlar Apartmanı'nda İzmir depremi mesajı geceye damga vurdu

Masumlar Apartmanı'nda İzmir depremi mesajı geceye damga vurdu

Sezonun flaş yapımlarından biri olan Masumlar Apartmanı'nın dün akşamki 8. bölümünde İzmir depremi mesajı sosyal medyada beğeni topladı. Kamera karşısına geçen dizi ekibi, "Kalplerimiz ve dualarımız seninle İzmir" mesajını paylaştı. İşte 9. bölüm fragmanı

Masumlar Apartmanı'nın 8. bölümünde oyuncuların İzmir depremi mesajı büyük ses getirdi. Başrollerini Farah Zeynep Abdullah, Ezgi Mola, Birkan Sokullu, Merve Dizdar, Alper Saldıran ve Atilla Şendil'in paylaştığı dizide, 30 Ekim 2020 günü Ege Denizi'nde meydana gelen depremde hayatını kaybeden yüzlerce vatandaşımız için başsağlığı dilendi.

MASUMLAR APARTMANI'NDAN İZMİR MESAJI

TRT 1'in ilgiyle takip edilen dizisi Masumlar Apartmanı dizisi oyuncuları İzmir'deki depremle ilgili verdikleri mesajla izleyicileri duygulandırdı. Dizinin sosyal medya hesabından yapılan paylaşımda, "Masumlar Apartmanı olarak İzmir depreminde hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara acil şifalar diliyoruz. Arama kurtarma ekiplerimize ve destek olan herkese sonsuz teşekkürler. Kalplerimiz ve dualarımız seninle. Geçmiş olsun İzmir" ifadeleri kullanıldı.

MASUMLAR APARTMANI 9. YENİ BÖLÜM NE ZAMAN?

Güçlü kadrosu, klişe konusuna karşın başarılı ve dinamik oyuncu performanslarıyla beğeni toplayan Masumlar Apartmanı'nın 9. yeni bölümü, 10 Kasım 2020 Salı günü saat 20.00'de TRT'1 yayınlanacak.

SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

Masumlar Apartmanı 8. bölüm özeti: İnci, Han'ın sırrını öğrenmeye çok yaklaşır. Han ise İnci'nin şüphelerini gidermek için beklenmedik bir şey yapar. İkisinin evlendiğini öğrenen Gülben, Safiye'ye söyleyip söylememekte kararsızdır. Ege ablasının gizlice evlenmesini kabullenemez ve ona karşı tavır alır. Öte yandan Safiye, annesinin ölüm yıl dönümüne kusursuz şekilde hazırlanmaktadır. Bu, evdeki herkes için önemli bir gündür; Hikmet suçluluk ve pişmanlıkla boğuşurken, çocukları da geçmişi hatırlar. Safiye, Han ve Gülben anneleri için değil, aslında kendi çocuklukları için yas tutmaktadır. Memduh ve Han açığa çıkan bir sır yüzünden yine karşı karşıya gelir. Han sorunlardan bir süre uzaklaşmak için İnci'ye bir sürpriz hazırlar ancak beklediği tepkiyi alamaz. İnci'nin tek derdi Han'ın kendisinden gizlediklerini öğrenmektir. İkilinin arasındaki sular durulur gibi olduğu bir anda Ege'den gelen telefon ortalığı tekrar karıştırır. Han bütün karmaşaya son vermek için gözünü karartıp harekete geçer.

MASUMLAR APARTMANI 9. BÖLÜM FRAGMANI

MASUMLAR APARTMANI HANGİ KİTAPTAN UYARLAMA?

Bir apartmanın içerisinde temizlik takıntılarıyla tıkılıp kalan kız kardeşlerin geçmişine ve bugününe ışık tutan Masumlar Apartmanı, Dr. Gülseren Budayıcıoğlu'nun 'Madalyonun İçi' kitabından alınarak televizyon ekranlarına uyarlandı.

MASUMLAR APARTMANI NEREDE ÇEKİLİYOR?

Masumlar Apartmanı'nın çekildiği apartman, İstanbul'un Avrupa Yakası'ndaki Beyoğlu ilçesindeki Jurnal Sokak'ta yer almaktadır. Dizinin bazı çekimleri, Beyoğlu'nun yanı sıra Fatih ilçesinde yer alan Balat semtinde de yapılmaktadır.

Öte yandan Masumlar Apartmanı'nın çekimlerinin gerçekleştirildiği apartman, İstanbul'un ilk asansörlü apartmanı olma özelliğine sahiptir. Haluk Bilginer'in başarılı performansıyla Emmy ödülünü aldığı 'Şahsiyet' dizisi de bu apartmanda çekilmiştir.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN