Mehmet Güneş kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Doya Doya Moda’da yarışıyor

Mehmet Güneş kimdir, kaç yaşında ve aslen nereli? Doya Doya Moda’da yarışıyor

12 Ocak 2021’de TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda yarışmasına katılan Mehmet Güneş, erkek partneriyle beraber alışveriş yapacak. Kozlarını paylaşacak olan Mehmet Güneş, rakipleriyle kozlarını paylaşacak.

Hafta içi her gün TV8 ekranlarında yayınlanan Doya Doya Moda programında, 42 beden üstü kadınlar birbirleriyle yarışıyor. Ancak bu hafta erkek yarışmacılar da yer alıyor. Bunlardan biri de evlilik programıyla ismini duyuran Mehmet Güneş…

MEHMET GÜNEŞ KİMDİR?

Aslen Şanlıurfalı olan Mehmet Güneş, 1987’de doğdu. İstanbul’da yaşayan ve turizimcilik yapan Mehmet Güneş, boğazda tekne turu organizasyonu işi yapıyor.

19 kardeş olduklarını kaydeden Mehmet Güneş, modayla ilgili iddialı olduğunu belirterek, kardeşlerini ve arkadaşlarını kendisinin giydirdiğini söyledi. Programı çok sevdiğini anlatan Mehmet Güneş, bundan sonra yeni formatıyla yayınlanan Doya Doya Moda’da eş halinde yarışacak.

mehmet-gunes-kimdir-kac-yasinda-ve-aslen-nereli-doya-doya-modada-yarisiyor-png-2.png

Doğru giyinmenin bir sanat olduğunu aktaran Mehmet Güneş, bu sanatı konuşturmak istediğini vurgulayarak, iddialı olduğunu gösterdi.

memetgunesofficial Instagram hesabını kullanan Mehmet Güneş, arkadaşlarıyla birlikte gezmeyi çok seviyor. Mehmet Güneş, hayvanları da çok seviyor.

Mehmet Güneş, evlilik programında Bahar Aydın’la uzun süreli birliktelik yaşamıştı.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN