Kemal Doğulu’nun programına nasıl başvuru yapılır? Doya Doya Moda’dan neden ayrıldı?

Kemal Doğulu’nun programına nasıl başvuru yapılır? Doya Doya Moda’dan neden ayrıldı?

Kemal Doğulu, uzun zamandır jüri koltuğunda oturduğu Doya Doya Moda programından ayrılırken hem ağladı hem de ağlattı. Sosyal medya hesabından açıklama yapan ünlü modacı, Exxen’deki Kemal Doğulu ile Büyük Değişim programına başvuruların başladığını duyurdu.

1 Ocak 2021 tarihinden itibaren yayın hayatına başlayacak Acun Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen’de program yapacak olan yeni programı için, ‘Bu ben miyim?' dedirtecek büyük değişimler için hazır mısınız?’ ifadelerini paylaşarak, iddialı bir formatla izleyiciyle buluşacağını kaydetti. Kemal Doğulu’nun programına başvurular, mail üzerinden yapılıyor.

KEMAL DOĞULU’NUN PROGRAMINA NASIL BAŞVURU YAPILIR?

Kemal Doğulu, Instagram hesabından yaptığı duyuruda, 'Kemal Doğulu İle Büyük Değişim! Size 'Bu ben miyim?' dedirtecek büyük değişimler için hazır mısınız? Hikâyelerinizle birlikte başvurularınızı bekliyoruz!’ ifadelerini paylaşarak, [email protected] adresi üzerinden başvuruların alınacağını açıkladı.

kemal-dogulunun-programina-nasil-basvuru-yapilir-doya-doya-modadan-neden-ayrildi.jpg

KEMAL DOĞULU DOYA DOYA MODA’DAN NEDEN AYRILDI?

Acun Ilıcalı’nın yeni platformu Exxen’de program yapacağını açıklayan Kemal Doğulu, uzun süredir yer aldığı Doya Doya Moda programından ayrıldığını gözyaşları içinde açıkladı. Üzülerek oturduğu Doya Doya Moda jüri koltuğundan feragat ettiğini ifade eden Kemal Doğulu, buradan ayrılmanın kendisini çok üzdüğünü vurgulayarak, ancak daha iyi bir şeyler yapmak için ayrıldığını ve güzel projelerle yeniden ekran karşısında olacağını söyledi.

KEMAL DOĞULU KİMDİR?

Jüri üyeliğini yaptığı programlarla adını duyuran Kemal Doğulu, 14 Ekim 1979’da doğdu. Oyuncu Kadir Doğulu'nun kardeşi olan Kemal Doğulu, 5 kardeşin en büyüğüdür. 

Küçük yaşlarından beri kuaförlük yapan kuzeninin yanında çıraklık yapmaya başlayan Kemal Doğulu, Şanlıurfa Harran Üniversitesi'nde Pazarlama Bölümü'nü kazandı. Kuzeni Zeki Doğulu'nun İstanbul'da Kuaför dükkanında başlayan Kemal Doğulu, saç tasarımları yaptı, ardından makyaj yapmaya başladı.

Seda Sayan, Hande Yener, Kutsi, Sıla, Nil Karaibrahimgil, Gökhan Özen, Demet Akalın gibi ünlülerin imaj danışmanlığını üstlenen Kemal Doğulu, Hande Yener'in single çalışmasının fotoğrafçılığını üstlendi ve bu şekilde tanındı. 

Kemal Doğulu, 2014’te İstanbul, Nişantaşı'nda bir kuaför salonu açtı.

Exxen nedir, ne zaman açılacak? Üyelik ücretleriyle ilgili açıklama bekleniyorExxen nedir, ne zaman açılacak? Üyelik ücretleriyle ilgili açıklama bekleniyorAcun Ilıcalı, Exxen ile Netflix'e rakip oluyorAcun Ilıcalı, Exxen ile Netflix'e rakip oluyor

Öykü Serter'den AK Parti hükümetine istifa çağrısı: Şuursuz bakanlarınızı da alıp gidin!Öykü Serter'den AK Parti hükümetine istifa çağrısı: Şuursuz bakanlarınızı da alıp gidin!

Rapçi Eyka35: Rap benim için bir kurtuluşRapçi Eyka35: Rap benim için bir kurtuluş,

Öne Çıkanlar
YORUMLAR (6)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
6 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN