Rapçi Eyka35: Rap benim için bir kurtuluş

Rapçi Eyka35: Rap benim için bir kurtuluş

Modacı ve şarkıcı Kemal Doğulu ile yaptığı düet sonrası dikkatleri üzerine çeken rapçi Eyka35 yaşadığı zorlukların üstesinden rap müzik ile geldiğini “Rap benim için bir kurtuluş, bir hayat tarzıdır” sözleriyle dile getirdi.

Lise yıllarında en yakın arkadaşını kaybeden ve psikolojik olarak zor günler geçiren Eyka35 (Eyüpcan Sabuncu), ”13 yaşımda lisede okurken, en yakın arkadaşımı yasaklı madde yüzünden kaybettikten sonra yaşadığım zorlu günlerde, bir yakınım bana daha önce hiç duymadığım bir müzik tarzı dinletti. O müzik rap müzikti ve o müziği dinledikten sonra hayatım değişti. Yaşadığım zor günlerin üstesinden rap müziğe olan aşkımla geldim. O günden sonra rap müzik benim hayatım oldu. Rap müzik ile tanışmasaydım yaşadığım çevre nedeniyle sonum arkadaşım gibi olabilirdi. Birçok amatör demo kayıttan sonra ilk profesyonel kaydım olan “Zibidi” adında single çıkardım” açıklamalarında bulundu.

'KEMAL DOĞULU İLE YOLUM KESİŞTİ'

Kendisini aranje kısmı olan prodüktörlük kısmında da geliştirmeye devam eden Eyka35, “Bir gün yolum Ünlü modacı ve şarkıcı Kemal Doğulu ile kesişti. Kemal doğulu ile birlikte Beni Bana adlı bir şarkıda düet yaptık. Bu şarkımızın tüm dijital platformlarda yayınlanması kariyerimde bir dönüm noktası oldu. Ardından asla pes etmememi aşılayan ve beni motive eden şarkım “Çöplükten Tepeye Yükseliş”i çıkardım. "Bana Gel" , "Maşallah" ve "Money" adında single şarkılarım oldu, bu şarkıların ardından gözbebeğim diye nitelendirdiğim "Geriye Dönemem" adlı single şarkımın "Ümit Karaca ve Gürhan Bayar" yönetmenliğinde klibini çektim” sözleriyle rap müzik kariyerini anlattı.

Eyka35’in üzerinde titizlikle çalıştığı rap şarkısı “Geriye Dönemem” Netd Müzik tarafından piyasaya sunuldu. Sözleri Eyka35’e, müziği Dadasbeats’e ait olan rap şarkısının klibini Ümit Karaca & Gürhan Bayar yönetti. 7 Temmuz 2020 tarihinde netdmüzik hesabından da paylaşılan klip ilk 24 saatte binlerce kişi tarafından izlendi.

Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN