Memleket Partisi'nde deprem! O ildeki milletvekili adayları istifa etti: Seçime günler kala olay çıktı!

Memleket Partisi'nde deprem! O ildeki milletvekili adayları istifa etti: Seçime günler kala olay çıktı!

14 Mayıs seçimine günler kala partilerdeki hareketlilik dikkatlerden kaçmadı. Memleket Partisi'nden istifa eden isimler şoke etti! Tüm detaylar haberimizde.

14 Mayıs seçimine sayılı günler kala milletvekili aday listeleri netleşirken Memleket Partisi'nde çatlaklar oluşmaya başladı. O üç isim partiden istifa etti! Peki istifa sebepleri neler? Tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

MEMLEKET PARTİSİNDEN İSTİFALAR GELİYOR

14 Mayıs seçimine sayılı günler kala partilerin de milletvekili aday listeleri tek tek netleşmeye başladı. Memleket Partisi Edirne milletvekili adayları yapılan adaletsiz sıralamalara isyan ederken o isim partiden istifa etti. İkinci sıradan aday olan Oktay Bozkurt istifa dilekçesini gruba gönderdikten sonra istifasını açıkladı. 

Memleket Partisi'nden İstifalar Gelmeye Başladı

Milletvekili ikinci sıradan aday adayı olan Oktay Bozkurt yazdığı dilekçeye 'Memleket Partisi Genel Merkezi'ne; özel sebeplerim dolayısıyla 28. dönem Edirne Milletvekili adaylığından çekiliyorum. Gereğini bilgilerinize arz ederim.' dilekçesini 10 Nisan tarihinde WhatsApp grubundan gönderdi ve gruptan ayrıldı. Bozkurt'un istifasının ardından üçüncü sıradan aday olan Sami Çakırlar da yine kendi yazdığı dilekçeye; 'Gördüğüm lüzum sebebiyle 28. dönem Edirne üçüncü sıra milletvekilliği adaylığından çekiliyorum. Gereğini arz ederim.' yazılı dilekçesini paylaştı ve dördüncü sıra adayı olan Şeydanur Akça da aynı sözlerle milletvekili adaylığından çekildi. 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN