Milli futbolcu Çalhanoğlu: Gözlerime uyku girmedi

Milli futbolcu Çalhanoğlu: Gözlerime uyku girmedi

Milli takım oyuncusu Çalhanoğlu, Letonya karşısında aldıkları beraberlik sonrasında ilk kez konuştu. Çalhanoğlu, “Dün gece üzüldük, uyku girmedi hiçbirimizin gözüne'' ifadelerine yer verdi.

A Milli Futbol Takımı'nın 2022 FIFA Dünya Kupası Avrupa Elemeleri G Grubu'ndaki 3'üncü karşılaşmasını dün Letonya ile oynadı. Milli futbolcu Hakan Çalhanoğlu, Letonya karşısında aldığı 3-3'lük beraberlikten dolayı üzgün olduklarını ifade etti. 

Çalhanoğlu, maç sonrası sosyal medya hesabından şu açıklamalarda bulundu:

“Dün gece üzüldük, uyku girmedi hiçbirimizin gözüne. Ancak bu demek değil ki çalışmayı bırakacağız! Biz kendimize inanıyoruz ve ülkemizin desteğini daima hissediyoruz. Hedefimize ulaşmak için çalışmaya devam edeceğimizden kimsenin şüphesi olmasın.”

LİDERLİĞİMİZ SÜRÜYOR

Grupta 7 puanlı Türkiye liderliğini sürdürürken, 6 puana sahip takımlardan sırasıyla Hollanda, Karadağ ve Norveç, averaj farkıyla ilk 4 içinde yer aldı.

G GRUBU PUAN DURUMU    

  1. TÜRKİYE / 7 puan
  2. HOLLANDA / 6 puan
  3. KARADAĞ / 6 puan
  4. NORVEÇ / 6 puan
  5. LETONYA / 1 puan
  6. CEBELİTARIK / 0

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN