Minik Ayda'nın ilk isteği köfte ayran oldu | Video

İzmir depreminin 91’inci saatinde enkazdan sağ olarak çıkarılan Ayda’nın sağlık ekiplerinden ilk isteği köfte-ayran oldu.

İzmir depreminin 91. saatinde enkazdan çıkarılıp Hastaneye kaldırılan Ayda’nın durumunun gayet iyi olduğu gözlendi. Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Twitter hesabında Ayda’nın enkazdan çıkarıldığı ana ilişkin yeni görüntüler paylaştı. Videoda sağlık görevlisi Ayda’ya hangi yemeği yemek istediğini soruyor ve Ayda da bu soruya “Köfte-ayran” cevabını veriyor.

AYDA BEBEĞİN KURTARILMA ANLARI KAMERADA

 

İzmir'de meydana gelen 6.9'luk depremin ardından enkazda arama çalışmaları devam ederken 91'inci saatte bir mucize yaşandı. Türkiye'yi sevince boğan Ayla bebeğin kurtarılma anı AFAD ekibinin kamerasına böyle yansıdı.

ALKIŞ SESLERİ DUYULDU

Sedyeye alınan Ayla, enkazdan kurtarılarak ambulansa taşındı. Çocuğun kurtarılışı sırasında alkış sesleri yükseldi. Enkazdan çıkarıldıktan sonra ambulansa alınan Ayla Gezgin, ambulansla getirildiği Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi acil servis girişinde alkışlarla karşılandı. Minik çocuğun gözlerinin açık olduğu ve çevresine baktığı gözlendi. Ayda Gezgin'in sağlık durumunun iyi olduğu bildirildi.

AYDA'NIN ANNESİNDEN KAHREDEN HABER 

Kurtarma ekipleri, Ayda'nın çıkarılmasının ardından enkaz altında kalan anne Fidan Gezgin için çalışmalara ara vermeden devam etmişti. Ancak acı haberin gelmesi uzun sürmedi. Ekipler, anne Fidan Gezgin'in enkaz altındaki cansız bedenine ulaştı.

 

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR (1)
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
1 Yorum
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN