Mısır'da 4 araç alev aldı, 17 kişi öldü

Mısır'da 4 araç alev aldı, 17 kişi öldü

Mısır'ın başkenti Kahire'de 4 aracın çarpışması sonucu yaşanan patlama ve ardından çıkan yangında 17 kişi hayatını kaybetti, 32 kişi de yaralandı.

Mısır'ın başkenti Kahire'de 4 aracın çarpışması sonucu meydana gelen patlamada 17 kişi yaşamını yitirdi, 32 kişi yaralandı. 

Mısır Sağlık Bakanlığından yapılan yazılı açıklamaya göre, başkentin orta kesiminde yer alan Kanser Enstitüsü yakınlarında ters yönde seyreden bir aracın 3 araca çarpması sonucu patlama oldu.

Araçların patlama nedeniyle yandığı meydana kalan korkunç kazada 17 kişi öldü, aralarında durumu ağır olanların da bulunduğu 32 kişi yaralandı. 

KAHİRE/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN