Muğla'da lastik bot faciasına 10 tutuklama

Muğla'da lastik bot faciasına 10 tutuklama

Muğla'nın Fethiye ilçesinde lastik botun batması sonucu 8 kaçak göçmenin hayatını kaybetmesi ile ilgili soruşturmada gözaltına alınan 12 şüpheliden 10'u tutuklandı.

Muğla'nın Fethiye ilçesinde lastik botun batması sonucu 8 kaçak göçmenin ölümüne ilişkin soruşturmada yeni gelişme yaşandı.

Yürütülen soruşturma kapsamında 3 kişinin daha yakalanmasıyla gözaltı sayısı 12'ye yükseldi.

10 ŞÜPHELİ TUTUKLANDI

Emniyetteki işlemleri tamamlanan 12 şüpheli, sağlık kontrolleri sonrası adliyeye sevk edildi. Şüphelilerden biri savcılıktaki ifadesinin ardından salıverildi.

Nöbetçi mahkemeye çıkarılan şüphelilerden 2'si Suriye uyruklu 10'u tutuklandı, diğeri adli kontrol şartıyla serbest bırakıldı.

NE OLMUŞTU?

Kaçak göçmenlerin bulunduğu lastik botun 3 Ocak'ta batması sonucu 3'ü kadın 8 kişinin cesedine ulaşılmış, kayboldukları değerlendirilen 7 kaçak göçmenin bulunması için çalışma başlatılmıştı.

MUĞLA/AA

İlgili Haberler
YORUMLAR
YORUM YAZ
İÇERİK VE ONAY KURALLARI: KARAR Gazetesi yorum sütunları ifade hürriyetinin kullanımı için vardır. Sayfalarımız, temel insan haklarına, hukuka, inanca ve farklı fikirlere saygı temelinde ve demokratik değerler çerçevesinde yazılan yorumlara açıktır. Yorumların içerik ve imla kalitesi gazete kadar okurların da sorumluluğundadır. Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır. Özensizce belirlenmiş kullanıcı adlarıyla gönderilen veya haber ve yazının bağlamının dışında yazılan yorumlar da içeriğine bakılmaksızın onaylanmamaktadır.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN