Musk’ın Clubhouse davetine Kremlin’den cevap

Musk’ın Clubhouse davetine Kremlin’den cevap

Ünlü girişimci Elon Musk’ın Rusya Devlet Başkanı Putin’e 'Clubhouse’dan sohbet etme' davetine Kremlin'den cevap geldi. Sözcü Peskov, daveti ‘ilginç' bulduklarını söyledi.

Tesla ve SpaceX’in sahibi Elon Musk, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'i sosyal medya platformu Clubhouse’a sohbet davet etmişti. Kremlin Sözcüsü Peskov, bu çağrıya “Öncelikle bunun ne anlama geldiğini, ne önerildiğini anlamamız gerekiyor” şeklinde yanıt verdi.

Tass haber ajansında yer alan habere göre, konuyla ilgili gazetecilere demeç veren Kremlin Sözcüsü Dmitri Peskov, Musk’ın davetini ‘ilginç bulduğunu’ ve bu teklifin önce ayrıntılı olarak değerlendirilmesi gerektiğini kaydetti.“Öncelikle bunun ne anlama geldiğini, ne önerildiğini anlamamız gerekiyor” diyen Peskov, Putin’in doğrudan sosyal medya kullanmadığını ve hesaplarını şahsen yönetmediğini hatırlattı.

Peskov, davetin ne anlama geldiğini doğruladıktan sonra yanıt vereceklerini sözlerine ekledi.

BBC Türrkçe'de yer alan habere göre, ABD’li iş insanı Elon Musk, geçtiğimiz cumartesi günü Twitter’dan yaptığı paylaşımda Kremlin’in hesabını etiketleyerek, “Benimle Clubhouse'da sohbete katılır mısınız?” diye sormuştu. Musk bunun ardından Rusça olarak, “Sizinle konuşmak benim için büyük bir şeref olur” ifadelerini kullanmıştı.

Son dönemde Türkiye’de de popüler olan sesli mesajlaşma uygulaması Clubhouse, Musk’ın da oldukça sık kullandığı sosyal medya platformlarından biri.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN