Muzice Doktor dizisinin Nazlı'sı Sinem Ünsal kimdir? İşte hayat hikâyesi...

Muzice Doktor dizisinin Nazlı'sı Sinem Ünsal kimdir? İşte hayat hikâyesi...

Mucize Doktor dizisinde 20’li yaşlarda cerrah asistanı, Ali’nin ilk ve büyük aşkı Nazlı yani Sinem Ünsal, güzel ve güler yüzü ve sevecen tavırlarıyla dizinin en dikkat çeken isimlerinden olmayı başardı. Mucize Doktor’un Nazlı’sı yani Sinem Ünsal’ın yaşı, memleketi, hayat hikâyesi karar.com’da…

Müfit Aytekin Atölye’de oyunculuk eğitimleri alan güzel oyuncu, Mucize Doktor dizisinde Nazlı karakterine hayat veriyor. Mucize Doktor’daki rolünde hastanenin gelecek vaat eden cerrahi asistanlarından olan Nazlı yani Sinem Ünsal ile ilgili tüm bilgiler haberimizde…

SİNEM ÜNSAL KİMDİR?

21 Haziran 1993 yılında hayata gözlerini açan Sinem Ünsal, üniversite eğitimine dek İzmir’in Foça ilçesinde hayatını sürdürdü. 2016’da Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Karşılaştırmalı Edebiyat Bölümü’nden mezun mezun olan Sinem Ünsal, aynı sene Çocuk ve Gençlik Edebiyatı Bölümü’nde çift-ana dal lisans programını bitirdi.

19-09/19/sinem-unsal-nazli-mucize-doktorjpgg.jpg

ALDIĞI ÖDÜLLER

Müfit Aytekin Atölye’de oyunculuk eğitimleri alan Sinem Ünsal, 2016 yılında televizyon dizilerinde rol almaya başladı. 2019’da da tiyatroya adım atan Sinem Ünsal, 2019 - Yapıkredi Afife Jale Ödülleri’nde Genç Yetenek kategorisine aday gösterildi. 2019 - 25. Lions Türkan Kahramankaptan Tiyatro Ödülleri’nde Yılın En İyi Genç Kadın Oyuncusu ödülünü alan Sinem Ünsal, bu şekilde adını duyurmayı başardı.

19-09/19/sinem-unsal-nazli-mucize-doktorjpggjpgg.jpg

OYNADIĞI DİZİLER

2016’da Çoban Yıldızı dizisinde rol alan Sinem Ünsal, 2017’de de Siyah Beyaz Aşk dizisi ile karşımıza çıktı. Son olarak 2018’de yayınlanan Kızım dizisinde izleyiciyle buluşan Sinem Ünsal, 2019 yılında yayınlanan Mucize Doktor dizisi ile büyük bir çıkış yakaladı.

19-09/19/sinem-unsal-nazli-mucize-doktorjpggjpggjpgg.jpg

SİNEM ÜNSAL'IN INSTAGRAM HESABI

Sinem Ünsal, şahsi Instagram hesabı üzerinden yaptığı paylaşımlarla takipçilerinden de çokça beğeni alıyor. Sinem Ünsal'ın Instagram hesabı için tıklayın

TİYATRO OYUNLARI

Sinem Ünsal, Cihangir Atölye Sahnesinde Bir Alaturka Hikayet: Raif ile Letafet adındaki tiyatro oyununda da oynadı.

NAZLI KARAKTERİNİN HİKÂYESİ

20'li yaşlarında, cerrahi asistanı olan Nazlı, dizinin başrolü Ali’nin ilk ve büyük aşkı olarak karşımıza çıkıyor. Empati yeteneği yüksek olan Nazlı, bu yüzden insanlara çok kolayca bağlanabiliyor. Hastanenin en gelecek vaat eden cerrahi asistanlarından biri olan Nazlı’nın en hassas noktası ise bağımlılık…

Bu konuya en ufak bir tahammülü bile olmayan Nazlı, ailesinde yaşadığı travmasından dolayı da erkeklere güvenmekte bir hayli zorlandı. Güzel ve akıllı bir kız olmasına rağmen hayatı boyunca pek ilişki yaşayamayan Nazlı, hayal kırıklığına düşmekten korkarak, kendini bu şekilde muhafaza etti.

Onun bu zırhını geçmeyi başaran ilk kişi ise Ferman olurken, güzel cerrahımız yakışıklı, başarılı cerraha ilk başta hayran, ardından ise sırılsıklam âşık oldu. Kendini alamayan Nazlı, ne olduğunu, başına ne geldiğini o bile anlayamadı.

Ancak Ferman’ın Beliz’le ilişkisini bildiği için platonik olarak yaşıyor…

Nazlı'nın Ali'ye kendisini affettirdiği o sahne:

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN