N11 kampanyasından nasıl araba alınır? 11.11'e özel bir günlük indirim!

N11 kampanyasından nasıl araba alınır? 11.11'e özel bir günlük indirim!

Kasım ayında indirim '11.11' indirim kampanyası başlatan N11, Volkswagen marka otomobilin Tiguan, Passat, Polo ve Golf modellerini indirimli olarak satışına başladı. N11'den araba almanın güvenilir olup olmadığı merak konusu oldu. İşte detaylar...

Ünlü alışveriş sitesi N11, '11.11' kampanyası kapsamında otomobil satışına başladı. Volkswagen markasına ait araçlar, yüzde 25'e kadar indirimli olarak www.n11.com internet sitesiden satın alınabiliyor. Satın alma işleminde hangi bankaların kullanılacağı ve ödeme yöntemleri de belli oldu.

N11'DEN ARABA ALINIR MI, GÜVENİLİR Mİ?

e-Ticaret sitesi N11, yılda bir kez yaptığı '11.11' indirim kampanyası kapsamında araba satışına başladı. Volkswagen Tiguan, Passat, Polo ve Golf marka otomobilleri indirimli olarak satın almak mümkün.

N11'DE ARABALAR NE KADAR İNDİRİMLİ?

11 Kasım 2020 tarihinde N11'de satışa sunulan otomobiller, piyasa değerinin yüzde 25 altında satılıyor. Otomobillerin satışı tamamen internet üzerinden gerçekleşiyor. Ayrıca kullanıcıların sadece bir otomobil satın alma hakkı bulunuyor.

OTOMOBİL SATIŞINDA ÖDEME NASIL YAPILACAK?

N11 uygulaması ya da www.n11.com web sitesi üzerinden araba satın almak isteyen vatandaşlar ödemelerini havale ile gerçekleştirebilecek. Türkiye İş Bankası, Akbank, Denizbank, Albaraka Türk katılım, Kuveyt Türk Katılım ve Vakıfbank seçenekleri içerisindeki bankalardan havale seçeneği ile ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz. N11 web sitesi güvenli ödeme seçenekleri ile araç satın almanızı sağlıyor.

İlgili Haberler
Öne Çıkanlar
YORUMLAR
YORUM YAZ
UYARI: Hakaret, küfür, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır. (!) işaretine tıklayarak yorumla ilgili şikayetinizi editöre bildirebilirsiniz.
Diğer Haberler
Son Dakika Haberleri
KARAR.COM’DAN